Ραγιάδες…. Να δω τι θα θερίσετε στο τέλος

426

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Πήρα την ιδέα για το άρθρο αυτό από την φίλη μου στο Facebook Σοφία Παππά. Μια φίλη που τα συνδυάζει όλα. Είναι Γυναίκα, είναι Μητέρα, είναι Ελληνίδα, είναι Αγωνίστρια, είναι Ανυποχώρητη, είναι Παράδειγμα!

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη μετάλλαξη που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι η εισβολή στην Ελλάδα Αφγανών, Πακιστανών, Σομαλών, Ιρακινών, Κολομβιανών και 143 ακόμη εθνικοτήτων που το σύστημα τους παρέχει την Ελληνική Ιθαγένεια και τους καθιστά αιτίες εξασθένησης της ιστορικής μας μνήμης και των πολιτιστικών αξιών μας.

Είναι η εισβολή στα κύτταρά μας προτύπων που επικρατούν στις παρηκμασμένες χώρες της Δύσης με τα οποία σαπίζουν την οντότητα και το αξιακό σύστημα του Ελληνισμού.

Είναι η Μιντιακή μόλυνση με την προώθηση πολιτικών προσώπων που αναπτύσσονται σε εργαστήρια ξένων δυνάμεων και διασπείρουν με θανατηφόρες εστίες μόλυνσης, τα συστημικά κόμματα, τις ΜΚΟ και τα εκδοτικά συγκροτήματα.

Και σαν να μην έφτανε η επίμονη προσπάθεια μετάλλαξης του Λαού, μας επιβάλλουν και εκπαιδευτικούς εμβολιασμούς με προγράμματα αλλοίωσης των φυλετικών μας ιδιοτήτων και του ψυχονευρωτικού μας υποβάθρου, χρησιμοποιώντας ως εστίες μόλυνσης τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα.

Μας διαμορφώνουν φοβικά σύνδρομα έναντι των Τούρκων, την ίδια ώρα που γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία μας και τις συνεχείς ανακτήσεις απελευθερούμενων περιοχών από μια δράκα αποφασισμένων Ηρώων.

Μας επιβάλουν την αντίληψη ότι είμαστε λαός ζητιάνων που εξαρτάται από την ελεημοσύνη των υπαλλήλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την ώρα που -χρόνια τώρα- τροφοδοτούμε με επιστημονικούς εγκεφάλους περισσότερα από 40 κράτη στον κόσμο. Την ίδια στιγμή που οι Βωξίτες μας, ο Ενεργειακός μας πλούτος και η ιδιαιτερότητα της Χλωρίδος μας θα μπορούσαν να μας καταστήσουν αφεντικά και όχι γκαρσόνια της Ευρώπης.

Ο εθνοαποδομητικός ιός που δημιούργησαν τα στρατηγικά εργαστήρια της κοσμοθεωρίας της παρακμής αξιοποιείται άριστα από τους επώνυμους γόνους που επιλέγονται και προωθούνται ως αρχηγοί των συστημικών κομμάτων

«Για το δικό μας (εθνικό) σώμα, και τη δική μας ελεύθερη βούληση, δεν θα αποφασίσει κανένας Κυρ. Μητσοτάκης» όπως γράφει η Σοφία Παππά. «Ούτε το κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον, που διαμορφώνουν δια της βίας και των εξαγορών. Ούτε κανένας άλλος ανόητος», όπως πολύ σωστά προεξοφλεί.

«Διότι η υποταγή στην προπαγάνδα, στις διαταγές και τις απαγορεύσεις δείχνουν τη διαφορά του πνευματικά καθυστερημένου από τον βετεράνο που δεν τρομοκρατείται. Που ξέρει να επιβιώνει και με σύνεση και ψυχραιμία να παίρνει τις σωστές αποφάσεις κάνοντας το άγχος των στρεσογόνων παραγόντων να λειτουργεί προς όφελος του και να τον κρατάει σε εγρήγορση αντί να τον τυφλώνει…»

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ! ! ! !

(Αναδημοσίευση από

http://koinosparanomastis.blogspot.com/2021/07/blog-post_13.html#more )