Διαφορές μεταξύ HIV/AIDS και Μητσοτάκη. Το πρώτο σε σκοτώνει αλλά σε κρατά στη δουλειά. Ο δεύτερος δεν σε σκοτώνει αλλά σου κόβει μισθό και περίθαλψη.

73

Εντός του 2021 (και μέχρι σήμερα), 42.880.998 άνθρωποι προσβλήθηκαν από τον ιό HIV/AIDS, χωρίς να γίνει καμία εκστρατεία δημόσιας αναφοράς από τα ΜΜΕ.

Από αυτούς οι 927.489 βρήκαν τον θάνατο (μέχρι σήμερα) εξ αιτίας του ιού, και πάλι χωρίς να γίνει καμία τρομολαγνική εκστρατεία από τα ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει τηλεοπτική διαφήμιση, που προβάλλεται αυτές τις ημέρες δωρεάν στις συστημικές τηλεοράσεις, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών (26 Ιουλίου), όλοι όσοι έχουν τέτοια προβλήματα διατηρούν ακέραια τα δικαιώματά τους στην περίθαλψη και στην εργασία.

Στους ίδιους συστημικούς σταθμούς και σε όλα τα δελτία ειδήσεων “παίζει” η είδηση για απομάκρυνση από την ΕΜΑΚ 54 υγειών Πυροσβεστών γιατί δεν δέχτηκαν να εμβολιασθούν (για διάφορους λόγους). Στα ίδια δελτία ειδήσεων αναφέρεται η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυρ. Μητσοτάκη, σύμφωνα με την οποία όποιος Δημόσιος υπάλληλος αρνηθεί να προχωρήσει σε υποχρεωτικό εμβολιασμό προστασίας από τον ιό SHARSCOV-2, θα τίθεται σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών και θα του διακόπτεται η ασφαλιστική και συνταξιοδοτική του κάλυψη.

Τι συμπεράσματα βγαίνουν; Τι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό;