Έλληνες επιστήμονες καταπολεμούν τον Covid με ορούς Τ-λεμφοκυττάρων

880
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

Από το fb της Χριστίνα Σιδέρη

Η drem team αιματολόγων του νοσοκομείου Παπανικολάου, με συμμετοχή στην ομάδα δοτών του Vassaras Alexandros, χωρίς καμία χρηματοδότηση από το κράτος κατάφερε να δημιουργήσει ορούς Τ-λεμφοκυττάρων, οι οποίοι καταπολεμούν τον Covid και μάλιστα σε στάδιο ΜΕΘ.

Ο ορός χρησιμοποιήθηκε ήδη και έδωσε θαυμαστά αποτελέσματα. Σύντομα θα χρειαστούν μια απόφαση «χρήσης έκτακτης ανάγκης» που θα πρέπει να δοθεί από τον Ε.Ο.Φ και που την έχει δώσει ήδη για τα εμβόλια που κυκλοφορούν.

Αυτοί οι πραγματικοί γιατροί που αγωνίζονται στο πλάι των ασθενών τους, συστήνουν σε όλους μας την ενίσχυση του οργανισμού μας με D3 και Ψευδάργυρο…

ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Προσωπικά και αφού έχω νοσήσει από Covid, άρα έχω φυσική ανοσία, έχω ήδη δηλώσει εθελόντρια και συμμέτοχος στην έρευνα που γίνεται για το φάρμακο ενάντια στον κορονοϊό και που θα ωφελήσει εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα και αν χρειαστεί να πάω στη Θεσσαλονίκη θέλω να είμαι συμμέτοχη. Θέλω να μπορώ περήφανα να λέω ότι ήμουν και εγώ εκεί, όταν οι Έλληνες γιατροί έσωσαν την ανθρωπότητα.

Εύγε στα Ελληνικά διαμάντια της ιατρικής. Εύγε σε αυτούς που τιμούν τον όρκο που έδωσαν.

Αυτές, είναι οι φωτό που πρέπει και να τραβιούνται και να δίνονται στη δημοσιότητα.