Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Δεύτερος στη τελική φάση  του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής

428

Ο Σωτήρης Αναστασόπουλος μαθητής του 2ου ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ κατέλαβε την 2η θέση στη Β΄ φάση (τελική) του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Αναστασόπουλος τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή την σημαντική διάκριση.

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου στην τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής με την κατάκτηση της 2ης θέσης. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη μετά το πέρας των Πανελλαδικών Εξετάσεων και αποτέλεσε μια σημαντική εμπειρία στην διαδικασία της προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, τόσο στον ψυχολογικό όσο και στον γνωστικό τομέα. Ευχαριστώ τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ και τον Φυσικό μου στα Φροντιστήρια «ΟΡΟΣΗΜΟ- ΘΑΛΗΣ»για την βοήθειά τους, τόσο στον διαγωνισμό όσο και στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Σημειώνουμε ότι ο Σωτήρης είναι Πρωταθλητής Κολύμβησης . όπως και ο αδελφός του Μάριος , καθώς και οι γονείς τους. Επίσης ότι καθημερινά έκαναν εκατοντάδες χιλιόμετρα μιας και ο Νομός Ηλείας ΔΕΝ είχε ανοιχτό κολυμβητήριο (Αμαλιάδα) ή είναι σε παύση λειτουργίας και ρημαγμένα (Πύργος).

Δείτε παλαιότερο ρεπορτάζ εδώ: https://akromolio.gr.

Στοιχεία πάρθηκαν από την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ της Ηλείας