Γράφει η Θέκλα Μεταξά ερευνήτρια-αστρολόγος….

Πριν από λίγους μήνες, συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο, είχαμε μια πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, και ταυτόχρονα, ο ευμενής Δίας που έχει την ιδιότητα να επεκτείνει και να αυξάνει, έχοντας λάβει το φως του Ήλιου, άρχισε να το επεκτείνει, και να φέρνει στην δημοσιότητα διάφορα γεγονότα που συνέβαιναν για πολλά χρόνια, και παρέμεναν κρυφά. Άρχισαν να γίνονται διάφορες αποκαλύψεις σε θέματα διαφθοράς, τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και σε άλλους τομείς, που ακόμα απασχολούν τα ΜΜΕ.

Αυτή η νέα πανσέληνος του Απριλίου θα γίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, και «χτυπάει» με κακή όψη τετραγώνου, την προηγούμενη προσπάθεια του Δία να επεκτείνει το φως της αλήθειας, που έγινε κατά την πανσέληνο του Ιανουαρίου.

Στις 05.32 το πρωί (χειμερινή ώρα) της 27ης Απριλίου, που ο Ήλιος θα ανατέλλει και η Σελήνη θα είναι ολόγιομη, στον 1ο οίκο του λαού θα βρίσκονται 4 πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ήλιος, ο Ουρανός, η Αφροδίτη και ο Ερμής. Ο Άρης που κυβερνάει τα σώματα ασφαλείας και τον στρατό θα έχει ήδη ξεκινήσει μια σχέση φιλίας με τη Σελήνη. Θα δούμε λοιπόν μια απροθυμία εκ μέρους της αστυνομίας, για επιβολή τάξης με σκληρό τρόπο, που όμως, δεν θα έχει σταθερότητα, και που ο απρόβλεπτος Ουρανός θα επιχειρήσει να μεταβάλει αν η εξουσία το απαιτήσει.

Ο Κρόνος (εξουσία) συμπεριφέρεται εχθρικά, τόσο προς την Σελήνη, όσο και προς τους πλανήτες του 1ου οίκου, κάνοντας μια απελπισμένη προσπάθεια να επιβληθεί, εκεί που βλέπει ότι δεν μπορεί πλέον να πείσει, ούτε με παραπλανητικές ενέργειες, ούτε με την διασπορά φόβου. Το κλίμα που επικρατεί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα είναι αντιδραστικό, επαναστατικό, και όπως έχουμε ήδη γράψει χαρακτηρίζεται από τη φράση «θα κάνω ότι μου αρέσει».

Ακολουθούν εκρηκτικές καταστάσεις σε διάφορους τομείς, αλλά και σε διάφορα μέρη του κόσμου, χωρίς να εξαιρείται και η Πατρίδα μας. Τα επόμενα γεγονότα θα έχουν σχέση και με απότομες αλλαγές σε οικονομικά θέματα, αλλά και σε θέματα διατροφής και τρόπου ζωής γενικότερα.

Ο 1ος οίκος θα είναι γεμάτος από αστέρια του αστερισμού του Κήτους. Εκεί κοντά θα βρίσκεται ο αστεροειδής Έρις, γνωστός μας από προηγούμενες δραστηριότητες. Η Έρις ήταν μια θεότητα, κόρη της Νύχτας, ίσως και αδελφή του Άρη, και είχε ως σκοπό της να σπέρνει τη ζήλεια και την διχόνοια (μήλον της Έριδος), αλλά και να μας παροτρύνει να είμαστε εργατικοί, όπως γράφει ο Ησίοδος (Έργα και Ημέραι).

Κοντά στον Άρη, θα βρίσκεται ο αστέρας Πρόπους, που παλαιότερα ανήκε στον αστερισμό των Διδύμων, του Κάστορα και του Πολυδεύκη. Το αστέρι αυτό, μαζί με άλλα αστέρια του ίδιου αστερισμού, είναι πρόθυμο να προκαλέσει ταραχές, αρρώστιες και διάφορες απώλειες, αλλά με την ίδια ευκολία μπορεί να φέρει μια ήρεμη και ευτυχισμένη ατμόσφαιρα, χωρίς πολέμους και άλλα δεινά. Αυτά τα αστέρια ήταν παρόντα σε διάφορες σημαντικές στιγμές που βίωσε ολόκληρη η Ευρώπη την εποχή της Αναγέννησης.

Την ώρα που ο Απρίλιος θα μας αποχαιρετά, θα μας αφήσει μια γεύση από ποικιλία συναισθημάτων και δραστηριοτήτων, με καταστάσεις ακραίες, που θα καθορίσουν τόσο το χειρότερο, όσο και το καλύτερο. Και να θυμόμαστε πως το βαθύτερο σκότος είναι πριν την ανατολή.

 

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Ένα ακόμα χρυσό στη συλλογή του Τάσου

Ο Ναυπλιώτης πρωταθλητής Ευρώπης Τάσος Κολιγκιώνης, μας έκανε και πάλι περήφανους καθώς κέρδισε το Χρυσό…

% μέρες πρίν

Τι γνωρίζουν οι Γερμανοί για τον Βαρουφάκη που αγνοούμε εμείς;

Οι Γερμανικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο του Γιάννη Βαρουφάκη στην χώρα καθώς και κάθε πολιτική…

% μέρες πρίν

Το camp της Βαλένθια και του Οίακα στο Ναύπλιο έληξε με μεγάλη επιτυχία

Ένα σπουδαίο μπασκετικό τριήμερο έφτασε στο τέλος του ! Με μεγάλη επιτυχία , με συμμετοχές…

% μέρες πρίν

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν