Τι ακριβώς ψάχνει 24 χρόνια η Interpol; Αναπληρωτής Πρωθυπουργός του ψευδοκράτους ο δολοφόνος του Ισαάκ!

280

Άλλο ένα ηχηρό χαστούκι για την Ελληνική Διπλωματία Ελλάδας και Κύπρου. Άλλο ένα μήνυμα υπεροχής από την Τουρκική πλευρά. Τελείως απροκάλυπτα, «Αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπουργός οικονομίας και ενέργειας», στην ψευδοκυβέρνηση αναλαμβάνει ο έποικος και δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ πρόεδρος του Κόμματος Αναγέννησης, Ερχάν Αρικλί

Με την επιστροφή του Ταχσίν Ερτουγρούλογλου στο λεγόμενο «υπουργείο εξωτερικών» του ψευδοκράτους και την απομάκρυνση του Φαίζ Σουτσιούογλου από το λεγόμενο «υπουργείο εργασίας», και χωρίς καμία παρουσία γυναίκας, ανακοινώθηκε σήμερα το νέο «υπουργικό συμβούλιο» στα κατεχόμενα με «πρωθυπουργό» τον προδρεύοντα του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), Ερσάν Σανέρ.
Ο κ. Σανέρ ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου «υπουργικού» συμβουλίου αμέσως μετά από συνάντηση με τον επικεφαλής του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ. «Αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπουργός οικονομίας και ενέργειας», όπως αναμενόταν, είναι ο έποικος και δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ, πρόεδρος του Κόμματος Αναγέννησης, Ερχάν Αρικλί. Δύο «υπουργεία» καταλαμβάνει το Δημοκρατικό Κόμμα και επτά το Κόμμα Εθνικής Ενότητας.