Η Άντρια Κατσιματίδη στο δρόμο για τον Λευκό Οίκο

505

Πρόεδρος των ρεπουμπλικάνων του Μανχάταν από το 2017, είναι κόρη του Έλληνα δισεκατομμυριούχου Τζον Κατσιματίδη

 

 

Τις «πόρτες» του Λευκού Οίκου διάπλατα στα κοινωνικά δίκτυα άνοιξε την πρώτη νύχτα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες η κόρη του δισεκατομμυριούχου Έλληνα ομογενή Τζον Κατσαιματίδη, Άντρια, προσκεκλημένη στο πάρτυ του Ντόναλντ Τραμπ στην Ανατολική Πτέρυγα.

Ή Άντρια, πρόεδρος των ρεπουμπλικάνων του Μανχάταν από το 2017, με εξαιρετικές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων, με ενεργή συμμετοχή στις εταιρείες του πατέρα της, κυρίως στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ και πολύ «ζωηρή» στα κοινωνικά δίκτυα, ήταν μεταξύ των 400 καλεσμένων του προέδρου τη βραδιά των αποτελεσμάτων στο Λευκό Οίκο, ενώ νωρίτερα δείπνησαν όλο μαζί στο ξενοδοχείο Trump International Hotel της Ουάσινγκτον.

Η νεαρή Κατσιματίδη, με ένα διαζύγιο ήδη στο ενεργητικό της και μάλιστα από τον εγγονό του πρώην προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον, πήρε ενεργό μέρος στην καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ, όσον αφορά την πολιτεία της Νέας Υόρκης και είναι εξαιρετική φίλη με την οικογένεια του γιού του προέδρου, Ντόναλντ Τζούνιορ, τη σύντροφο τους αλλά και τη νύφη του Λάρα Τραμπ.

Με το κινητό της αποθανάτισε σε βιντεάκια μεγάλος μέρος της βραδιάς στην Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, περιμένοντας πάντως για τον θρίαμβο της βραδιάς, ο οποίος όμως εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Μάλιστα, όπως έγραψε η ίδια στο Instagram, αποχώρησαν από το πάρτυ σχετικά νωρίς και χωρίς να γνωρίζουν τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως ζητήθηκε από τους καλεσμένους εκ μέρους των αξιωματούχων του προέδρου.

Να σημειώσουμε ότι η Άντρια είναι το ένα από τα δύο παιδιά που απέκτησε ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Τζον Κατσιματίδης, από το δεύτερο γάμο του με τη Μάργκο Βόντερσααρ. Από την εποχή του διαζύγιου της και μετά η νεαρή Κατσιματίδη είναι μία από τις πιο περιζήτητες νύφες στην πολιτεία, διαθέτοντας μάλιστα και ένα «πακέτο» (σπουδές και κορμί) που δύσκολα συναντά κανείς στο χώρο της πολιτικής.

Πολλοί ήδη μιλούν για την Άντρια ότι με τις σπουδές, τις γνωριμίες και φυσικά τα πολλά εκατομμύρια του πατέρα της είναι ικανή στο μέλλον να βρεθεί σε σπουδαίες θέσεις στον Λευκό Οίκο.

ΠΗΓΗ: ΕΔΩ