ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

136

Γράφει η Θέκλα Μεταξά….ερευνήτρια-αστρολόγος

Στην Ανατολή κάθε γεγονότος, όταν βρίσκουμε το ζώδιο του Σκορπιού, ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση δόλια, ύπουλη και καταστροφική.

Μία και μισή μεσημέρι, Άργος, 30 Αυγούστου, είδαμε τα πυροσβεστικά αεροπλάνα να πετάνε χαμηλά. Κάποιος είπε «καίνε τις Μυκήνες». Είχε δίκιο, μίλησε το ένστικτο.

Στη 1.30 το μεσημέρι που άρχισε η φωτιά, ήταν η πλανητική ώρα του Άρη, που τελείωσε στις 2.30, για να δώσει τη θέση της στην πλανητική ώρα του Ήλιου.

Στην Αστρολογία ο Ήλιος είναι μετριοπαθώς θερμός, ενώ ο Άρης είναι καυτός. Ευτυχισμένος ο Άρης στον 5ο οίκο, που και αυτός είναι πύρινος, δεδομένου ότι είναι ο οίκος της κυριαρχίας του ήλιου. Άρης σε τετράγωνη όψη με Κρόνο και Πλούτωνα. Δύο ισχυροί και καταστροφικοί συγκρούονται. Και στη μέση η Πατρίδα. Ο Άρης συμβόλιζε τους κρυφούς εχθρούς. Θυμίζω ότι είναι ο κυβερνήτης της «φίλης γειτονικής χώρας».  Στην ακμή του 7ου οίκου, των ανοιχτών εχθρών, θρονιασμένος ο Αλγκόλ, η Μέδουσα. Εκεί που μπήκε η φωτιά, ο Περσέας, ο δολοφόνος της Μέδουσας, είχε επιλέξει να χτίσει το βασίλειο του. Η Μέδουσα δεν το λησμόνησε αυτό. Είχε ορκιστεί να εκδικηθεί τον Περσέα.

Ωστόσο, από την πλευρά της Αστρολογίας, ο κυβερνήτης του 7ου οίκου, των ανοιχτών-γνωστών εχθρών της πατρίδας, που εκείνη τη στιγμή ήταν η Αφροδίτη, δεν δίστασε να χτυπήσει το Δία, εκπρόσωπο της Πατρίδας, με όψη αντίθεσης. Ίσως αυτή η δυσάρεστη όψη να συμβολίζει μια σύγκρουση που δεν θα μπορούσαμε να αποφύγουμε, ανάμεσα σε εμάς και τον «γνωστό» εχθρό μας.

Το ανόσιο γεγονός της πυρκαγιάς, συνέβη 3 μέρες πριν τη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, ζώδιο που κυβερνά ο Δίας.

Πυρκαγιά στο σπίτι του Αγαμέμνονα. Πυρκαγιά στους τάφους των προγόνων. Πυρκαγιά στην ιστορία. Η ενέργεια δεν καίγεται όμως. Η ενέργεια είναι η Γαία, το Σύμπαν, τα Ουράνια Σώματα. Η ενέργεια είναι ο Νους, ο Αιθέρας, η Γνώση. Η ενέργεια είναι η ίδια η Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν καίγεται γιατί είναι ιδέα, λατρεία, έρωτας, ζωή. Εσείς θα καήτε μέσα στην ίδια τη φωτιά που ανάβετε.

30-08-2020 και ώρα 13.30. Ηταν ένα γεγονός πύρινο. Θα ακολουθήσουν κι άλλα. Το πυρ θα μας συντροφεύει για πολύ καιρό ακόμα.

Πλησιάζουμε στην κρίσιμη ημερομηνία της 11ης Σεπτεμβρίου. Όπως είχα γράψει και παλαιότερα,ίσως η 11η Σεπτεμβρίου του 2020 να εγκαινιάσει μια εποχή, πολεμική και πάλι, αλλά ενός πολέμου «κρυφού», πολέμου ενεργειακού, πολέμου οντοτήτων, μια εποχή που θα μοιάζει με εκείνη τη μακρινή στιγμή της ιστορίας μας, που η αλαζονεία και η αλόγιστη χρήση δυνάμεων, οδήγησε στην καταστροφή της Ατλαντίδος. Όταν περισσεύει η ύβρις, αναλαμβάνει δράση το Φως, για να φέρει την κάθαρση.

Πέρα από τη θλίψη για το ανόσιο γεγονός της βεβήλωσης του χώρου, υπάρχει η εσωτερική ερμηνεία της κάθαρσης, που οι Έλληνες χρειάζονται για να φέρουν εις πέρας το τεράστιο έργο που έχουν αναλάβει από καταβολής κόσμου. Οι υπεύθυνοι για τη βεβήλωση και την καταστροφή θα τιμωρηθούν, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μάλλον δεν θα το μάθουμε. Η Ελλάδα πολεμάει, το έχω ξαναπεί, είμαστε στην τελική μάχη ενός πολύ-χιλιετούς πολέμου.

Κάψτε ότι θέλετε. Το ΠΥΡ που στέλνετε, πρώτα εσάς θα κάψει. Η ΕΛΛΑΔΑ θα ζήσει, γιατί είναι κόρη ΘΕΩΝ.