Εξωφρενικό!! Έκαναν τρία τεστ cov-19 σε μαθητή. Τον ήθελαν θετικό με το ζόρι αλλά δεν τους βγήκε

85

Αρνητικό σε covid-19 βγήκε και το 3ο τεστ (όπως είχε βγει και το 2ο), στον μαθητή του 2ου Γυμνασίου Πύργου που είχε εντοπιστεί ως θετικός με το αρχικό τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί ο ίδιος και τα υπόλοιπα 3 μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και στο νέο τεστ που έκαναν τόσο ο 13χρονος μαθητής (το 3ο) όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του βγήκαν αρνητικοί στον κορωνοιό, ενώ αρνητικοί στον ιό βγήκαν και οι καθηγητές του Γυμνασίου στο οποίο φοιτά ο νεαρός μαθητής και οι οποίοι υποβλήθηκαν και αυτοί σε τεστ για κορωνοιό.

Να σημειωθεί ότι το τμήμα Β5 του μαθητή με απόφαση του Υπουργείου παραμένει κλειστό μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Ενδεχομένως, με τα νέα δεδομένα και αφού επανεξεταστούν υπάρξει κάποια νέα απόφαση.

Σχόλιο akromolio.gr: Ποια ανάγκη άραγε εξυπηρετούσε αυτός ο υπερβάλλων ζήλος; Η κοινωνία βοά ότι του έκαναν συνεχή τεστ επιδιώκοντας να βγει κάτι θετικό. Εμείς δεν υιοθετούμε τέτοιες σκέψεις, απλά τις μεταφέρουμε. Άλλωστε είναι σε δημόσια θέα, δεκάδες επώνυμα σχόλια στο fb, από κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο. Να επισημάνουμε επίσης ότι δεν είναι πρώτη φορά που τεστ του ΕΟΔΥ (Μοριακά ή αντιγόνων) ελέγχονται για το υψηλό ποσοστό αποτυχίας τους.

Αναρωτιέται κανείς, από ποιον θα ζητηθούν ευθύνες για το σχολείο που έκλεισε και την ταλαιπωρία της οικογένειας και των άλλων μαθητών και καθηγητών.

ΠΗΓΗ: iliakanea.gr