Έξωση για απλήρωτα ενοίκια (40.000 ευρώ) σε Εμπορικό Σύλλογο

110

Άστεγος ο… Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας!

Χωρίς… «στέγη» βρίσκεται από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας αφού, όπως είχε αποκαλύψει το «Ilia.news» από τις 2 Ιουνίου, η Εταιρεία Ακινήτων του δήμου Ήλιδας προχώρησε σε… έξωση του συλλόγου, λόγω ανείσπρακτων ενοικίων!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ilia.news» η «έξωση», επιδόθηκε από Δικαστικό Κλητήρα στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με την απόφαση, ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας έχει 10 ημέρες προθεσμία από την επίδοσή της προκειμένου να «μετακομίσει», διαφορετικά… τα πράγματά του (μαζί με την μακραίωνη και σημαντικά ιστορία του) θα βρεθούν στον δρόμο!

Σύμφωνα δε πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμα και… οι κλειδαριές του κτιρίου της πλατείας Ανεμομύλου αντικαταστάθηκαν με καινούργιες!

Η συνολική οφειλή του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, από την μετακόμισή του στο κτίριο του Ανεμομύλου μέχρι σήμερα, υπολογίζονται στις 40.000 ευρώ, ενώ μόνο για την τελευταία πενταετία έχει βεβαιωθεί οφειλή ύψους 17.000 ευρώ.

Είναι πραγματικά λυπηρό ένας σύλλογος «πρωταγωνιστής» της ιστορίας της πόλης τις προηγούμενες δεκαετίες, ένας σύλλογος που έχει δώσει πραγματικούς αγώνες σε δύσκολες καμπές της ιστορίας να έχει… αυτή την κατάληξη.

Και φυσικά απορίας άξιο είναι τι γίνονται οι εισφορές των (τακτοποιημένων οικονομικά) μελών του Εμπορικού Συλλόγου.

Πως είναι δυνατόν να μην «περισσεύει» τίποτα για ενοίκιο όλα αυτά τα χρόνια ;

Μήπως πρέπει να λογοδοτήσουν (Οικονομικό απολογισμό στον εμπορικό κόσμο της πόλης) αφού δεν υπάρχει «Τσίπα για παραιτήσεις»…

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» στους εμπορικούς συλλόγους…

 

ΠΗΓΗ: ΕΔΩ