19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

199

Γράφει η Θέκλα Μεταξά ερευνήτρια-αστρολόγος….

Νέα Σελήνη στο Λέοντα, στις 19 Αυγούστου, το ξημέρωμα, 05.50 π.μ. Νέα ξεκινήματα, νέες ελπίδες. Είναι όμως έτσι; Είναι άγρια αυτή η νέα Σελήνη, έχει άρωμα καταστροφής, σύγκρουσης, γίνεται στον 3ο δεκανό του Λέοντα, όπου έχει κυριαρχία ο Άρης.

Σελήνη, Ήλιος και Ερμής ευθυγραμμίζονται στον 1ο οίκο του λαού, στο Λέοντα. Η Κρόνια κυριαρχία αποτελούμενη από Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ευθυγραμμίζεται στον 6ο οίκο, της υγείας και των μικρών ζώων. Η νέα Σελήνη κυβερνάει τον 12ο οίκο, των κρυφών εχθρών, που φέρνουν αναταραχές και ανισορροπία.  Ο Ερμής κυβερνάει τον 11ο και τον 2ο οίκο, και δηλώνει προβλήματα στην οικονομία. Ο 12ος οίκος έχει σχέση και με ότι ύπουλο και εχθρικό μπορεί να γίνεται πίσω από την πλάτη μας, με εγκλήματα  και τρομοκρατία. Και η νέα Σελήνη που κυβερνάει αυτόν τον οίκο, είναι μέσα στον 1ο, τον οίκο του λαού.

Δεν παίζει κανείς με το Λέοντα, είναι άγρια τα πράγματα. Θυμηθείτε πόσο πάλεψε ο πρόγονός μας Ηρακλής, για να δαμάσει και να εξοντώσει τον τρομερό Λέοντα της Νεμέας.

Κοντά στον Ερμή βρίσκεται το αστέρι  Algieba του αστερισμού του Λέοντα, που φέρνει ταραχές, ταπείνωση και αρρώστιες, ειδικά αν εκεί κοντά βρίσκεται και η Σελήνη. Ο Ερμής πλησιάζει το βασιλικό αστέρι Βασιλίσκο, που σύμφωνα με τον Πτολεμαίο φέρνει βία, καταστροφές, αστυνομική ή στρατιωτική επέμβαση με σκληρότητα, φυλακίσεις, βίαιο θάνατο, αλλά μπορεί μέσα στην τόση μαυρίλα να ξεπεταχτούν άτομα με μεγαλοψυχία, φίλοι της ελευθερίας, γενναιόδωροι, με υψηλό φρόνημα και αγάπη για την ανεξαρτησία.

Με τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη υπάρχει το αστέρι Alfard, του αστερισμού της Ύδρας που δείχνει αγωνία και απώλεια περιουσίας, κυρίως ακίνητης, λαγνεία, ανεπίτρεπτη σεξουαλική λαγνεία (έχουμε να μάθουμε πολλά περί παιδοφιλίας), θάνατο από ασφυξία, ή πνιγμό, ή δηλητήριο. Θαυμάσια λοιπόν η Νέα Σελήνη.

Ετοιμαστείτε για νέες μεθόδους επιβολής της τάξης, νέες μεθόδους καταστολής της ανυπακοής, νέες μεθόδους καταστολής πιθανών αντιδράσεων. Θα δούμε πρωτόγνωρες συμπεριφορές. Οι διαμαρτυρίες θα πέφτουν στο κενό. Οι συνθήκες διαβίωσης θ’ αρχίσουν να γίνονται αφόρητες.  Οι λησμονημένες αυτοκτονίες των περασμένων ετών, θα επανέλθουν, ως μέσον απαλλαγής από την σκληρότητα και την βαρβαρότητα της ζωής. Και αυτά όλα δεν θα συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, θα είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Οι εγκληματικές ενέργειες που θα πηγάζουν από τους ηγέτες και θα πλήττουν τους λαούς θα αυξάνονται. Στην ιστορία εμπλέκονται δηλητηριώδη αέρια, εκρήξεις, φυσικές καταστροφές, ακραία φυσικά φαινόμενα,  και σε όλα αυτά θα συμβάλλει η προηγμένη τεχνολογία και η άγνωστη τεχνολογία που όμως θα χρησιμοποιείται από εκείνους που θα βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Ψέματα, παραπληροφόρηση, στερήσεις, βία, εδαφικές διεκδικήσεις, διαφθορά, και μέσα σ’ όλα, ακραίες καταστάσεις σε σχέση με τους μετανάστες, που όπως φαίνεται, θα πλήττονται από πραγματικά μολυσματικές ασθένειες, που θα αποκρύπτονται από τον κόσμο.

Το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού προχωράει κανονικά. Η Γαία σείεται συθέμελα, προσπαθεί να αποβάλλει από πάνω της όλα τα σκουπίδια. Θα τα καταφέρει. Θα έρθει η κάθαρση, αλλά με πολύ πόνο και πολλές απώλειες.

Μόνο αν μπούμε στο δρόμο του Φωτός, αν διευρύνουμε τη συνειδητότητα μας, αν εμείς αλλάξουμε, θα μπορέσουμε να πολεμήσουμε και να νικήσουμε το σκοτάδι που απλώνεται.