Το Κράτος πατάσσει τη φοροδιαφυγή κυνηγώντας γιαγιάδες….

112

Στην Ελλάδα του κορονοϊού και της κρίσης το έντιμο κράτος εφαρμόζει το νόμο σε ταβερνιάρη επιβάλλοντας πρόστιμο 21.000 ευρώ

Συνεργείο του ΕΦΚΑ στην περιοχή Τρικάλων μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε ταβέρνα, βρήκαν δύο γιαγιάδες 76 και 81 ετών να βοηθούν το παιδί τους και φυσικά εξέλαβαν το περιστατικό ως παράνομη εργασία . Έτσι επέβαλαν το τσουχτερό πρόστιμο των 10.500 για την καθεμία.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι ελεγκτές βρήκαν τις δυο ηλικιωμένες αδελφές μητέρα και θεία του ιδιοκτήτη, να βοηθούν στην ταβέρνα των παιδιών τους, στην κουζίνα και επέβαλαν το προβλεπόμενο τσουχτερό πρόστιμο στην επιχείρηση, παρά τη διαμαρτυρία των ιδιοκτητών ότι είναι συγγενείς και απλά βοηθούσαν λόγω της κίνησης των ημερών.
Ο ιδιοκτήτης προτίθεται να εξαντλήσει κάθε δυνατό και νόμιμο μέσο, προκειμένου να αμφισβητήσουν την παράβαση.

ΣΧΟΛΙΟ ΧΒΜ : Το Κράτος δείχνει τα δόντια του σε καστανάδες, γριές που πουλάνε κάλτσες και χόρτα και τώρα σε γιαγιάδες που βοηθούν τα παιδιά τους να ζήσουν έντιμα την οικογένειά τους, πλένοντας πιάτα και καθαρίζοντας πατάτες. Φυσικά σφυρίζει αδιάφορα σε κάθε λογής αλλοδαπό-πλανόδιο που πουλάει τα πάντα (τα πάντα όμως), σε παραλίες-λαϊκές-δρόμους κεντρικούς ή μη Αθηνών και πάσης Ελλάδας….

Σας φτύνω κατάμουτρα να μη σας ματιάσω….