Εντατικά και σε όλο το φάσμα των αρμοδιοτήτων του ο Δήμος Ναυπλιέων συνεχίζει την προετοιμασία για την υποδοχή των μαθητών και ο καθηγητών και την εύρυθμη έναρξη του σχολικού εκπαιδευτικού έτους.

Χθες, 26 Αυγούστου 2020, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος και η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, Μαρία Ράλλη, προκάλεσαν συνάντηση με τους Διευθυντές των σχολείων που λειτουργούν στα όρια του Δήμου. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Βουλευτικού, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους τους ενημέρωσε για τις ενέργειες του δήμου, οι οποίες προκύπτουν λόγω της έξαρσης της πανδημίας από τον ιό Covid -19.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης εργασίας συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την εύρυθμη έναρξη του σχολικού έτους. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την από κοινού δήλωση της πρόθεσης για την απρόσκοπτη συνεργασία όλων, με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργία των σχολείων, προς όφελος της μαθητικής κοινότητας.

«Δεν χρειάζεται ούτε πανικός, αλλά ούτε εφησυχασμός για τον κορονοϊό. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε σε καθημερινή βάση από τους αρμόδιους για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να επέμβουμε άμεσα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Καλή… αποτυχία Μαρίνα

 γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Θα μπορούσε άραγε ποτέ μία αποτυχημένη προσπάθεια να θεωρηθεί ως μία…

% μέρες πρίν

Ανάσταση της Αλληλεγγύης

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου προσέφερε την Κυριακή του Πάσχα, ημέρα της αγάπης και της…

% μέρες πρίν

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου χάρισε χαμόγελα

Περισσότερες από 100 οικογένειες, στο Ναύπλιον, γιόρτασαν την Κυριακή της Ανάστασης συμπληρώνοντας τις ανάγκες διατροφής…

% μέρες πρίν

Πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Παναργειακός, τα σάρωσε όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το Πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής  και την άνοδο στην Β Εθνική,…

% μέρες πρίν

ΑΡΓΟΣ: Ο πρώτος θάνατος λόγω επίθεσης αγέλης αδεσπότων

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Έχουν καταγραφεί 12 επιθέσεις και 7 καταγγελθέντες τραυματισμοί λόγω των επιθέσεων που…

% μέρες πρίν

Νίκη: Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος

Το πατριωτικό κόμμα ΝΙΚΗ που αποτέλεσε την έκπληξη των κοινοβουλευτικών εκλογών του 2023 επιτυγχάνοντας, υπό…

% μέρες πρίν