Κωστούρος και Ράλλη συναντηθήκαν με τους Διευθυντές των σχολείων

135

Εντατικά και σε όλο το φάσμα των αρμοδιοτήτων του ο Δήμος Ναυπλιέων συνεχίζει την προετοιμασία για την υποδοχή των μαθητών και ο καθηγητών και την εύρυθμη έναρξη του σχολικού εκπαιδευτικού έτους.

Χθες, 26 Αυγούστου 2020, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος και η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, Μαρία Ράλλη, προκάλεσαν συνάντηση με τους Διευθυντές των σχολείων που λειτουργούν στα όρια του Δήμου. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Βουλευτικού, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους τους ενημέρωσε για τις ενέργειες του δήμου, οι οποίες προκύπτουν λόγω της έξαρσης της πανδημίας από τον ιό Covid -19.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης εργασίας συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την εύρυθμη έναρξη του σχολικού έτους. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την από κοινού δήλωση της πρόθεσης για την απρόσκοπτη συνεργασία όλων, με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργία των σχολείων, προς όφελος της μαθητικής κοινότητας.

«Δεν χρειάζεται ούτε πανικός, αλλά ούτε εφησυχασμός για τον κορονοϊό. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε σε καθημερινή βάση από τους αρμόδιους για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να επέμβουμε άμεσα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.