Η αλήθεια με στοιχεία του ΕΟΔΥ, καταρρίπτει την τρομολαγνεία των συστημικών καναλιών και καθηγητών

231
Προσέξτε στην βάση του διαγράμματος την σχεδόν αόρατη καταγραφή των κρουσμάτων (με το κόκκινο χρώμα), σε σύγκριση με τους ελεγχθέντες.

Η πρώτη τους φροντίδα το πρωί και η τελευταία, το βράδυ είναι να ενσταλάζουν μέσα στους Έλληνες το φοβικό σύνδρομο της υποταγής. Χρησιμοποιούν πανεπιστημιακούς (που χρηματοδοτούνται στις έρευνες που κάνουν από Ιδρύματα και εταιρείες με “καλούς σκοπούς”, δημοσιογράφους (που δίνουν εξετάσεις υποταγής, για μια θέση στο ψηφοδέλτιο εν όψει των επόμενων εκλογών), πολιτικούς (από αυτούς που έχουν την σφραγίδα στο κούτελο). Παρουσιάζουν τα στοιχεία μισά ή, διαστρεβλωμένα και κυρίως, μας σερβίρουν συμπεράσματα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην βάσανο της αλήθειας.

Διαβάστε δύο παραδείγματα που δεν σας τα λένε και βγάλτε μόνοι σας, τα δικά σας συμπεράσματα ως προς τα τρομολαγνικά σενάρια που μας σερβίρουν.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΩΤΟ:

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί στα συνεργαζόμενα με τον ΕΟΔΥ εργαστήρια, από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι σήμερα.

Από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι και σήμερα, στα εργαστήρια που διενεργούν ελέγχους για τον νέο κορωνοϊό (SARS-CoV-2) και τα οποία δηλώνουν συστηματικά στον ΕΟΔΥ το σύνολο των δειγμάτων που ελέγχουν (θετικά και αρνητικά), έχουν συνολικά ελεγχθεί 726.961 κλινικά δείγματα. Από αυτά, ήταν θετικά στον κορωνοϊό μόνον τα 8256 (1.1%) (Επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ ΕΔΩ).

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:

Ποιοτική ανάλυση των χθεσινών κρουσμάτων:

Σύνολο νοσηλευομένων σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, με τον νέο κορωνοϊό (SARS-CoV-2):  214

Νοσηλεύονται σε θαλάμους Απλής νοσηλείας: 139

Νοσηλεύονται σε Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας: 30

Νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας: 22

Νοσηλεύονται Διασωληνωμένοι: 23

Π.Ι.Δ.

Υ.Γ. Θα επανέλθω με πολλά άλλα παραδείγματα, πάντοτε με πραγματικά στοιχεία) ελπίζοντας να σας προβληματίσω.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ: Ο ιός είναι υπαρκτός. Η μεταδοτικότητά του μεγάλη. Η επίδρασή του σε σχέση με άλλους, αποδεδειγμένα πιο ήπια. Η αντιμετώπισή του εκ μέρους της πολιτείας αγγίζει τα όρια της σκοπιμότητας ή της ανικανότητας.