Πολιτιστικό καλοκαίρι στο Ναύπλιο με κορμό το “Φεστιβάλ Μουσικής”, τη “Ναυτική Ναυπλιάδα”, την “Βραδυά Χιώτη” και την “Έκθεση Βιβλίου”

168

Αλλαγές και στα πολιτιστικά του Ναυπλίου επέφερε ο covid-19 με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να προσαρμόσουν τα καλοκαιρινά δρώμενα σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα των ειδικών. Σαν αποτέλεσμα, φέτος θα παρακολουθήσουμε λιγότερες και μικρότερης διάρκειας πολιτιστικές εκδηλώσεις πλην όμως το ίδιο ποιοτικές.

Σε ειδική συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, και η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού –Περιβάλλοντος -Αθλητισμού -Τουρισμού, Μαρία Ράλλη, διαβεβαίωσαν ότι θα πραγματοποιηθούν κανονικά το Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου, η “Βραδιά Χιώτη” στην Πρόνοια Ναυπλίου καθώς και η “Ναυτική Ναυπλιάδα” με τροποποιημένο πρόγραμμα. Προφανώς από παράληψη δεν αναφέρθηκαν και στην Έκθεση Βιβλίου.
Οι λεπτομέρειες για ένα πλήθος άλλων μικρότερων εκδηλώσεων που θα γίνουν στις Δημοτικές Κοινότητες και τα Τοπικά Διαμερίσματα, προσφέροντας στους δημότες και στους επισκέπτες ψυχαγωγία, διασκέδαση και θέαμα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.