Μακελάρης μπήκε με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης. Ποια είναι τα πιθανά αίτια;

175

Κανείς ακόμα δε ξέρει τι οδήγησε έναν άνθρωπο να προβεί σε τέτοια πράξη. Είναι σημεία των καιρών; Είναι αποτέλεσμα του εγκλεισμού που επιβλήθηκε πρόσφατα; Είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης; Είναι κάτι άλλο; Είναι πολλά μαζί; Σε κάθε περίπτωση θα το δούμε στο άμεσο μέλλον. Πάντως η κοινωνία δεν «πατάει» καλά. Η φορό-νομοθεσία όπως αυτή «εντέλλεσθε» από τους οικονομικούς δολοφόνους της Ε.Ε και όπως αυτή εκτελείτε από τις Ελληνικές αρχές ίσως είναι ακόμα μια κύρια αιτία, που απασχολεί ιδιαίτερα τους Έλληνες πολίτες. Όλη μας η ζωή έχει καταντήσει δόσεις-φόρους και χαράτσια….

Σοκαριστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για τους τραυματίες από την επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης καθώς οι δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση με κίνδυνο να έχουν υποστεί εγκεφαλικές βλάβες ενώ η γυναίκα τραυματίας τελικά έχασε το μάτι της.

«Πρώτη φορά βλέπω να γίνεται αυτό από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ηταν να το ζήσω κι αυτό στα 65 μου χρόνια» λέει συγκλονισμένος ο διευθυντής της ΜΕΘ Νίκος Καπραβέλος μιλώντας για τους βαριά τραυματίες από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης. 

«Είναι βαρύτατα δύο ασθενείς, φέρουν βαρύτατες κρανιοκεγκεφαλικές κακώσεις. Προσπαθούμε να κερδίσουμε τη ζωή. Είναι κρίσιμα τα 24ωρα Κάναμε απεγνωσμένες προσπάθειες, όλη νύχτα, με νευροχειρουργική παρέμβαση για τον 56χρονο. Δυστυχώς κι η άλλη γυναίκα έχει βλάβες στον εγκέφαλο. Είναι σε εξέλιξη οι βλάβες το παρακολουθούμε. Η 67χρονη γυναίκα έχει χάσει το ένα μάτι της και φέρει πολλά κατάγματα στο κρανίο. Εχει διαφύγει τον κίνδυνο. Για τους άλλους δύο δίνουμε αγώνα να περιορίσουμε τις βλάβες στον εγκέφαλο. Είναι βαρύτατες κακώσεις παλεύουμε να γλιτώσουμε ζωές και να αποφύγουμε αναπηρίες. Οι δύο είναι διασωληνωμένοι και δίνουμε μάχη να αποτρέψουμε τις δευτερογενείς βλάβες στον εγκέφαλο» είπε ο κ. Καπραβέλος.

ΠΗΓΗ: ΕΔΩ