Επισκεφτείτε 8 αρχαιολογικούς προορισμούς της Αργολίδας με ένα ενιαίο εισιτήριο, σε εντυπωσιακά μειωμένη τιμή

225

Τρία Μουσεία και πέντε Αρχαιολογικοί χώροι, σε διάστημα τριών ημερών,  σας ανοίγουν τις πόρτες τους με ένα μόνον, ενιαίο εισιτήριο και μάλιστα πολύ μειωμένης αξίας.

Το Αρχαιολογικό Mουσείο Ναυπλίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκηνών και το Βυζαντινό Mουσείο Αργολίδας, είναι τα επισκέψιμα Μουσεία. Το Μουσείο του Άργους δεν έχει ενταχθεί γιατί είναι κλειστό λόγω εκτελούμενων έργων εκσυγχρονισμού (εδώ και 8 χρόνια).

Ο Αρχαιολογικός χώρος Μυκηνών, η Ακρόπολη Τίρυνθας, το Φρούριο Παλαμηδίου και ο Αρχαιολογικός χώρος Ασίνης, είναι οι Αρχαιολογικοί χώροι που εντάσσονται στο ενιαίο εισιτήριο. Στους χώρους αυτούς μπορείτε να προσθέσετε και το Αρχαίο Θέατρο Άργους που ούτως ή άλλως δεν επιβάλλει αντίτιμο εισόδου.
Τα Μουσεία και οι χώροι ανήκουν στα διοικητικά όρια των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους Μυκηνών. Το κόστος του Ενιαίου εισιτηρίου είναι μόνον 20 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε επί τόπου, στην είσοδο ενός εκ των προορισμών σας.
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ
Βυζαντινό Μουσείο Αργολίδας στο κέντρο του Άργους. Αρχαίο Θέατρο 2 χιλιόμετρα  από το κέντρο. Αρχαιολογικός χώρος Μυκηνών και Μουσείο 12 χιλιόμετρα από το κέντρο του Άργους.
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου, στο κέντρο της πόλης. Ακρόπολη Τίρυνθας, 4 χιλιόμετρα. Φρούριο Παλαμηδίου, 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Αρχαιολογικός χώρος Ασίνης 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.