Καμπόσος: «Ο Λαός νίκησε την λάσπη. Το κατέβασμα της σελίδας τους δεν αρκεί. Σαν Δήμαρχος και σαν άνθρωπος οδήγησα τους υβριστές στην Δικαιοσύνη»

280
Λαοπρόβλητος και Νικητής...

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, που δημοσιεύθηκε σήμερα στα Ιντερνετικά ΜΜΕ και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως «όποιοι σκοπεύουν να επιλέξουν τον Δημήτρη Καμπόσο ως αντίπαλο, δεν έχουν ελπίδες να νικήσουν και πως όποιοι τον καταστήσουν εχθρό τους, δεν θα την βγάλουν καθαρή».

Αφορμή για την ανακοίνωση Καμπόσου ήταν το κατέβασμα από το Face Book, με πρωτοβουλία των διαχειριστών τους, των σελίδων που είχαν χρησιμοποιηθεί ως μηχανισμοί εκτόξευσης προεκλογικής λάσπης, κατά του Δημήτρη Καμπόσου και πολλών συνεργατών του.

Με λίγα λόγια, ο Δημήτρης Καμπόσος, υπογράφοντας ως Δήμαρχος Άργους Μυκηνών θυμίζει ότι ο Λαός τους έστειλε στην αντιπολίτευση με 30% διαφορά και ότι ο ίδιος, τους έχει παραπέμψει στην Δικαιοσύνη και δεν πρόκειται να αποσύρει την αγωγή του διότι, όπως γράφει «Μια διαγραφή σελίδας δεν φτάνει!  Έφτασε η ώρα του λογαριασμού. Το κλάμα δεν δημιουργεί πάντοτε την προϋπόθεση για λύπηση και συγχώρεση»! 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ότι λέει το κάνει

«Όπως με πληροφόρησαν, οι «γνωστοί-άγνωστοι» του τοπικού διαδικτύου κατεβάζουν την σελίδα τους στο facebook τώρα που έφτασε η ώρα να αντιμετωπίσουν την ελληνική δικαιοσύνη.

Οι ύβρεις, οι προσβολές και τα συκοφαντικά σχόλια που δεχθήκαμε εγώ και κάποιοι συνεργάτες μου, 2 χρόνια και καθ΄ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου που ξέρναγαν εμετό και λάσπη, δεν μπορούν να διαγραφούν μόνο και μόνο επειδή διαγράφεται η συγκεκριμένη σελίδα.

Μιλούν για δημοκρατία, για έξαλλους κατοίκους , για ολική καταστροφή της τοπικής κοινωνίας από την δημοτική αρχή! Η απάντηση τους δόθηκε πέρσι στις εκλογές της 26ης Μαΐου από τον λαό του Δήμου Άργους Μυκηνών. Δημοκρατικά! Κι όμως την επομένη των εκλογών οι «δημοκράτες» χλεύασαν τον αργειακό λαό για την επιλογή του! Οι «δημοκράτες»! Τα ανθρωπάκια που κρύφτηκαν πίσω από μια ανώνυμη σελίδα πιστεύοντας ότι μπορούν να κάνουν ζημιά και να ικανοποιήσουν τα άρρωστα ένστικτά τους με άγνωστα «γνωστά» κίνητρα.

Όμως κρατώ τις υποσχέσεις μου και όπως είχα πει το βράδυ των εκλογών ο λαός νίκησε την λάσπη! Γι αυτό και βασίζομαι στην ελληνική δικαιοσύνη που είμαι σίγουρος πως θα κάνει το χρέος της.
Εκείνη θα τους ανακοινώσει την τιμωρία τους και όταν γίνει αυτό, την όποια χρηματική αποζημίωση θα την διαθέσω σε άπορους γέροντες του Δήμου μας.
Μια διαγραφή λοιπόν δεν φτάνει!
Έφτασε η ώρα του λογαριασμού.Το κλάμα δεν δημιουργεί πάντοτε την προϋπόθεση για λύπηση και συγχώρεση!

 

Δημήτρης Καμπόσος

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών»