Η επιτομή της παράνοιας. Καταστρέφουν Ελληνικά μνημεία στην Αλβανία. Βαφτίζουν ρατσιστές Παγκόσμιες Μορφές της Ιστορίας και καταστρέφουν αγάλματά τους

261

Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος

Αυτές τις ημέρες με αφορμή το βανδαλισμό στην Αλβανία του Νυμφαίου της αρχαιοελληνικής Απολλωνίας (μνημείο παγκόσμιας κληρονομίας ενταγμένο στον κατάλογο της UNESCO), με τακτικές παρόμοιες με του ISIS (Αρχαία Παλμύρα), καθώς επίσης και τη κατευθυνόμενη «μόδα» καταστροφής αγαλμάτων, από ακροαριστερούς και δήθεν αντί-ρατσιστές (στη πραγματικότητα έμμισθοι μπαχαλάκηδες και ανεγκέφαλοι-αμόρφωτοι ζώντες οργανισμοί)  σε Ευρώπη και Αμερική (σύντομα φυσικά θα πιθηκίσουν και οι δικοί μας εγχώριοι ομοϊδεάτες τους), έκανα πολλές συζητήσεις και διαλόγους με άλλους νοήμονες Έλληνες.

Η κατάληξη ήταν πάλι τα ίδια συμπεράσματα.

Α) Η αριστερά είναι σαβούρα

Β) Μηδέν επιχειρήματα και ζήτω η εμπάθεια

Γ) Είναι συστηματικοί παραχαράκτες της Ιστορίας, του Πολιτισμού και φυσικά του Ελληνισμού

Δ) Εκφράζονται διαρκώς με εμμονικά παραληρήματα

Ε) Το αρχικό συμπέρασμα ότι η αριστερά είναι ασθένεια που ομοιάζει της διπολικής διαταραχής ή της σχιζοφρένειας, μου το κατέρριψε μια πολύ συγκροτημένη άποψη που μου είπε φίλος. « Όχι. Έτσι τους δίνεις και δικαιολογία ότι κάνουν ότι κάνουν, λόγω ασθένειας».

Νομοτελειακά αναμένουμε τους εγχώριους βανδαλισμούς μνημείων και αγαλμάτων, από τα τοπικά έμμισθα τσιράκια της ΝΤΠ, αφού πρώτα «βαφτιστούν» ρατσιστές, ομοφοβικοί κλπ…

Τι σημασία έχει εάν έζησαν και έδρασαν πριν 500-1000-5000 χρόνια, σε άλλες εποχές και με άλλες ανάγκες; Αυτά είναι λεπτομέρειες για τις αμοιβάδες που εκτελούν αυτές τις πράξεις βανδαλισμού. Επίσης είναι λεπτομέρειες και για αυτούς που τους κατευθύνουν και τέλος για αυτούς που τους δικαιολογούν συνεχώς (ΜΜΕ, Κυβερνήσεις, Κόμματα, Συντεχνίες κλπ).

Λίγα λόγια για την Απολλωνία
Η πόλη της Απολλωνίας κατά το Στράβωνα ιδρύθηκε από Κορίνθιους και Κερκυραίους κατά τον 6ο αιώνα π. Χ. και αφιερώθηκε στο θεό Απόλλωνα, ενώ ο Απολλόδωρος στη «Βιβλιοθήκη», αναφέρει πως ιδρύθηκε από τους αργοναύτες ήδη από τα προϊστορικά χρόνια. Είναι γνωστή επίσης ως «Απολλωνία η Ηπειρωτική» και ως «Απολλωνία ή προς Επίδαμνον». Επίσης ο Αριστοτέλης επαινεί το δημοκρατικό της πολίτευμα. Κατά το 229 π. Χ. υποτάχθηκε στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και κατά την βυζαντινή εποχή καταλήφθηκε από τον Κωνσταντίνο τον Πορφυρογέννητο και συμπεριλήφθηκε στο Θέμα του Δυρραχίου.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα αίσχη στην Αλβανία: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο

Δείτε  εδω τι συμβαίνει στην Ευρώπη

 Επίσης πάρτε μια γεύση εδω και για τα πολιτισμικά αίσχη στις Η.Π.Α