Ο Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος) στην κορύφωση της κομματικής του σταδιοδρομίας στη Νέα Δημοκρατία του Κυρ. Μητσοτάκη

371

Επιβεβαιώνοντας το “ουδέν μονιμότερον του προσωρινού” ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας του Κυρ. Μητσοτάκη, αναβάθμισε τον προσωρινό Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αργολίδας σε κανονικό.

Ο Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος), που είχε αντικαταστήσει προσωρινά και χωρίς εκλογές της κομματικής βάσης, τον παραιτηθέντα, λόγω ασυμβιβάστου, Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, διορίσθηκε ως κανονικός Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας (τώρα ονομάζεται Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας –ΔΕΕΠ).

Τον διορισμό του ανακοίνωσαν τα στελέχη της περιφερειακής κομματικής ιεραρχίας Παναγιώτης Τζαβάρας (γενικός συντονιστής Περιφέρειας Πελοποννήσου) και Νικόλαος Γιαννακόπουλος (τομεάρχης υπεύθυνος για τον Νομό Αργολίδας).

Η αναβάθμιση του δημοφιλούς λαϊκού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκε, μετά από σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του κόμματος, την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

Αξιοποιώντας την παρουσία τους, τα κομματικά στελέχη Παναγιώτης Τζαβάρας Νικόλαος Γιαννακόπουλος ανέλυσαν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αναφέρθηκαν στην πορεία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στον ένα χρόνο διακυβέρνησης, καθώς και σε θέματα οργάνωσης, λειτουργίας, δράσης και προβολής του έργου της ΔΕΕΠ.