Καμπόσος: «Η σύλληψη του εργάτη που διαμόρφωνε την παραλία Κυβερίου για να μπουν οι ομπρέλες του Δήμου, από το Λιμενικό δεν θα περάσει έτσι» (και video)

Όποιοι γνωρίζουν τον Δημήτρη Καμπόσο και τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, έχουν μάθει να μην τον φοβούνται όταν εκρήγνυται γιατί ξέρουν πως πολύ γρήγορα θα ηρεμήσει και θα λειτουργήσει σωστά. Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι αν ο Καμπόσος μιλάει για ένα θέμα της πόλης του με ηρεμία και σταθερότητα υποστηρίζοντας πως αδικούν τους Δημότες του, τότε κάποιοι θα πρέπει να προσέχουν και το ίσκιο τους.

Και στο Video παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησης, ο Δήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών δείχνει να είναι πολύ ήρεμος και πολύ αποφασισμένος.

Είναι φανερό πως ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ένιωσε να αδικούν τον Δήμο του και να παρεμποδίζουν την προσπάθεια που κάνει για διευθέτηση και καθαρισμό της παραλίας στο Κυβέρι, όπου έχει δημιουργήσει μια από τις ωραιότερες και ασφαλέστερες οργανωμένες παραλίες με δωρεάν παροχή όλων των υπηρεσιών στους Δημότες.

Το επεισόδιο  συνέβη σήμερα Σάββατο όταν, κάποιος Λιμενικός προκάλεσε διακοπή του έργου συλλαμβάνοντας τον χειριστή του μηχανήματος που διαμόρφωνε την δημόσια παραλία, την ώρα που όλοι δίνουν αγώνα δρόμου για να ανοίξει η οικονομία και να ξεκινήσουν να δουλεύουν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι σ’ αυτές.

Δεν γνωρίζω αν ήταν μια άτυχη στιγμή και στην συνέχεια ένας ακόμη πιο άτυχος χειρισμός από τον Λιμενάρχη κ. Κοντό, ή αν ήταν ένας τσαμπουκάς του οργάνου επί του εργαζόμενου ή ακόμη, αν ο Λιμενικός εκτελούσε ειδικές εντολές.  Γνωρίζω όμως ότι ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί. Κάτι που θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά. Λιγότερο προκλητικά και τσαμπουκαλίδικα.

Αυτό που συνέβη δεν το βλέπουμε να γίνεται στους καταπατημένους και αποκλεισμένους αιγιαλούς και παραλίες της Ερμιονίδας όπου οι μεγαλοπλούσιοι παραμένουν ανενόχλητοι, σε αντίθεση με τον εργάτη που κατ’ εντολή του Δήμου ετοίμαζε την παραλία για να μπουν οι δωρεάν ομπρέλες για να κάνουν τα μπάνια τους οι οικονομικά ταλαιπωρημένοι Δημότες.

Καλόν είναι, τα όργανα της εξουσίας να θυμούνται ότι ο κόσμος είναι τσιτωμένος και πως εύκολα μπορεί μια απλή κουταμάρα να εξελιχθεί σε πυρκαγιά. Και οι κλαρούχοι, έχουν διπλή ευθύνη. Να σταθμίζουν σωστά, να γαλουχούν τα εκτελεστικά όργανα επίσης σωστά και να μην ξεχνούν πως «…ουκ αεί άρχειν»!

Η δήλωση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών, στην οποία κατονομάζει ως υπεύθυνο προβλημάτων τον Λιμενάρχη Ναυπλίου υπάρχει στον σύνδεσμο

https://www.facebook.com/DimitrisKamposos2/videos/3468352833193369/

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν