Τα Rapid test αντισωμάτων COVID -19 IgM/IgG Colloidal Gold ήρθαν και θα μείνουν στη ζωή μας

386

Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η χρήση των τεστ αντισωμάτων (εφ’ όσον αυτά είναι αξιόπιστα) θεωρείται ως η καταλληλότερη προκαταρκτική διαδικασία για την παρακολούθηση της πορείας της επιδημίας του COVID -19 και την εμπέδωση αυξημένου κλίματος ασφαλείας στην κοινωνία. Αναμένεται η έναρξη μαζικής και επαναληπτικής χρήση τους σαν αντιστάθμισμα της χαλάρωσης των μέτρων Κοινωνικής Απομόνωσης και του Οικονομικού Lockdown, λόγω της πολύ χαμηλής τιμής και της πολύ μεγάλης ταχύτητας εμφάνισης του αποτελέσματος.

Η ομάδα των εργαζομένων στο Βοήθεια στο Σπίτι ελέγχθηκε και όλα τα test υπήρξαν αρνητικά. Με διασφαλισμένα τα προσωπικά δεδομένα τους οι εργαζόμενοι του Δήμου συνεχίζουν σε ασφαλές περιβάλλον.

Βασικά πλεονεκτήματα των test αντισωμάτων είναι:

– Η ταχεία εμφάνιση του αποτελέσματος (μόλις 10-20 λεπτά),

– Η εύκολη χρήση και (δεν απαιτείται ειδικά εξοπλισμένος χώρος)

– Το ιδιαίτερα χαμηλό οικονομικό κόστος ανά τεμάχιο.

Τα πλεονεκτήματα αυτά επιτρέπουν την μαζική τους χρήση και ως εκ τούτου την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους απασχολούμενους σε διάφορους εργασιακούς χώρους καθώς επίσης και στους κατοίκους των περιοχών με απασχολήσεις υψηλών συγκεντρώσεων όπως εποχιακής εργασίας ή πύλες εισόδου, τουριστικές περιοχές, περιοχές εγγύς Μεταναστευτικών δομών ή καταυλισμών Ρομά κλπ.

Τα τεστ αντισωμάτων COVID -19 IgM/IgG Colloidal Gold, της ARATOS MEDICA

Τα τεστ αντισωμάτων COVID -19 IgM/IgG Colloidal Gold, της ARATOS MEDICA, όπως προβλέπει η Ελληνική νομοθεσία έχουν κοινοποιηθεί στον Ε.Ο.Φ. και προσμετρούνται στις κρατικές εφεδρείες αντιμετώπισης έξαρσης επιδημίας, του Υπουργείου Ανάπτυξης. Επί πλέον διαθέτουν έγκριση κυκλοφορίας από την Γερμανική Δημοκρατία. Είναι πιστοποιημένα με ISO και πληρούν τις συνθήκες CE.

Μία σταγόνα αίμα και σε 10 λεπτά υπάρχει το αποτέλεσμα του test

Ειδικότερα, τα Rapid test τα οποία εκπροσωπούμε, έχουν ήδη  κριθεί ως ιδιαιτέρως χρήσιμα για τον έλεγχο της επιδημιολογικής πορείας από:

Δήμους. (Άργους Μυκηνών, Ναυπλιέων, Πύργου Ηλείας, Νέας Σμύρνης Αττικής, κ.α.)

Συλλόγους Γονέων και Σχολικές Επιτροπές, για τον έλεγχο των καθαριστριών των σχολικών μονάδων.

Δημοτικούς Οργανισμούς, Εταιρείες, και Προγράμματα, όπως: Βοήθεια στο Σπίτι (Έλεγχος των εργαζομένων). Ταμειακοί υπάλληλοι ΔΕΥΑ. Εργαζόμενοι σε Πολιτιστικούς Οργανισμούς με πολλές επαφές.

Σώματα Ασφαλείας. Έλεγχος στελεχών, κατόπιν προμήθειας και προσφοράς από τοπικούς επιχειρηματίες.

Επιχειρήσεις έντασης απασχόλησης και έντασης επαφής, όπως Συσκευαστήρια, Super market, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, κλπ.

Ο σημαντικός αριθμός Φαρμακείων και Μικροβιολογικών κέντρων, που έχουν ήδη προμηθευτεί και χρησιμοποιήσει τα test αντισωμάτων της ARATOS MEDICA, με άριστα αποτελέσματα, έρχεται να επιβεβαιώσει την αξιοπιστία και την χρησιμότητα του προϊόντος.

Το διακινούμενο από εμάς τεστ αντισωμάτων IgG και IgM διακρίνεται για την ευαισθησία του (ποσοστό 97,6%) και την αξιοπιστία του στα θετικά κρούσματα (ποσοστό 100%).

Προσφέρονται σε συσκευασίες των 25 τεστ.

Για την ARATOS MEDIKA

Dr Νίκος Μπογονικολός

ΠΗΓΗ: https://e-ptolemeos.gr/ta-rapid-test-antisomaton-covid-19-igm-igg-colloidal-gold-irthan-kai-tha-me/