Κατακλυσμός θετικών σχολίων, για την μηνυτήρια αναφορά κατά Μ.Κ.Ο. από τον Περιφερειάρχη Βορ. Αιγαίου, Κων. Μουτζούρη

240
Ο Περιφερειάρχης Βορ. Αιγαίου Κων. Μουτζούρης, αριστερά.

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν κατακλυσθεί από θετικά σχόλια, προς το πρόσωπο του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Αιτία, η πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Μουτζούρη να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά των υπευθύνων της Μ.Κ.Ο. «MORIA CORONA AWARENESS TEAM», για την πρόσφατη δημόσια αμφισβήτηση εκ μέρους τους, της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος σε τμήμα της νήσου Λέσβου.

Η Μ.Κ.Ο. «MORIA CORONA AWARENESS TEAM», που λειτουργεί ανεξέλεγκτα παρέχοντας πάσης φύσεως υποστήριξη στους λαθρομετανάστες που εισέρχονται κατά κύματα στην Λέσβο, έχοντας αποθρασυνθεί, έφτασε στο σημείο να διακηρύσσει τον διαχωρισμό της εθνικής μας κυριαρχίας κυριαρχίας στο έδαφος όπου φιλοξενούνται –καταχρηστικώς- οι παράνομα εισερχόμενοι, Αφγανοί, Νιγηριανοί, Πακιστανοί κ.α.

Το ανεξάρτητο, πανελλαδικό Δίκτυο Αυτοδιοικητικών, με ανακοινώσεις των μελών του συγχαίρει τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγίου για την πράξη του αυτή και ζητά «η Ελληνική Κυβέρνηση να βάλει επιτέλους ένα φραγμό στην ασύδοτη δραστηριότητα αναλόγων Μ.Κ.Ο., που αρκετές φορές στρέφονται ευθέως εναντίον των εθνικών μας συμφερόντων και της κοινωνικής γαλήνης των περιοχών δραστηριοποίησής τους». 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

«Το Πανελλήνιο Δίκτυο Αυτοδιοικητικών συγχαίρει την Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου για την απόφασή της να κινηθεί νομικά με μήνυση εναντίον της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης υπό την επωνυμία «MORIA CORONA AWARENESS TEAM», η οποία σε πρόσφατη δημοσίευσή της αμφισβήτησε ευθέως την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος σε τμήμα της νήσου Λέσβου, πράξη που αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Με την ευκαιρία, ζητούμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να βάλει επιτέλους ένα φραγμό στην ασύδοτη δραστηριότητα αναλόγων Μ.Κ.Ο., που αρκετές φορές στρέφονται ευθέως εναντίον των εθνικών μας συμφερόντων και της κοινωνικής γαλήνης των περιοχών δραστηριοποίησής τους. Τέλος, καλούμε όλους τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς, να μη διστάσουν να αναδείξουν και να καταγγείλουν ανάλογα φαινόμενα αντεθνικών και αντικοινωνικών συμπεριφορών Μ.Κ.Ο., ώστε να μπει το συντομότερο ένα τέλος στη δράση τους».