Η φωτογραφία που θυμίζει το «…κατόπιν ενεργειών μου…» δεν τιμά τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Μαλτέζο

167

Θα έπρεπε κάποιος, από τους αμειβόμενους συνεργάτες του και τους ευνοούμενους μπλοκατζήδες, να υποδείξει στον αντιπεριφερειάρχη Γ. Μαλτέζο τα αυτονόητα.

Δεν χτίζουμε εικόνα πάνω στα θεμέλια της δυστυχίας των Πολιτών κ. χωρικέ αντιπεριφερειάρχη. Δεν πουλάμε μούρη με ξένα χρήματα  παριστάνοντας τους ηγέτες που στηρίζουν την κοινωνία εν ώρα κρίσης.

Δεν φοράμε μάσκες για το θεαθήναι ούτε ντύνουμε τους υπαλλήλους της φορτοεκφόρτωσης με στολές που δεν έχουν ούτε οι νοσοκόμες του των νοσοκομείων της Αργολίδας.

Όλα αυτά είναι καραγκιοζιλίκια!

Ας ξεμπερδέψει λοιπόν γρήγορα με το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα διανομής τροφίμων ο κ. Γ. Μαλτέζος και ας φροντίσει να παραδοθούν τα περισσευούμενα τρόφιμα στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας, στα Γηροκομεία Ναυπλίου και Άργους και στα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων. Χωρίς βέβαια την παρουσία καναλιών και μπλοκατζήδων.

Αν κάτι θα πρέπει να επισημάνουμε, με αφορμή το καραγκιοζιλίκι αυτοπροβολής εν ώρα κρίσης, είναι το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας (που εγκαίρως είχε ζητήσει να αυξηθούν οι ΜΕΘ και να δημιουργηθεί νοσοκομείο αναφοράς εντός της Π.Ε. Πελοποννήσου) έδωσε εντολή να γίνουν οι διανομές στα σπίτια για να μην ευτελίζονται οι δυστυχείς και να μην εκτίθενται σε επιδημιολογικούς κινδύνους περιμένοντας σε ουρές.