Οι ηρωικοί εθελοντές του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου συνεχίζουν να προσφέρουν υπερνικώντας τον φόβο του Κορωναϊού

77

Δημόσιο έπαινο προς τους εθελοντές του “Συσσίτιου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου”, απέδωσε ο ιερέας της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, π. Ελευθέριος Μίχος, με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο Face Book.

Οι εθελοντές του “Συσσίτιου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου”συνεχίζουν χωρίς ολιγωρία την προετοιμασία και διανομή γευμάτων σε έχοντας ανάγκη συμπολίτες, παρά την φοβική ατμόσφαιρα που έχει επιβάλλει η πολιτική αντιμετώπισης του Κορωναϊού.

Γράφει ο παπα Λευτέρης:

«Το “Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου”, στέκεται δίπλα στον δοκιμαζόμενο από την κρίση άνθρωπο. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους ήρωες εθελοντές, ιδιαίτερα αυτών των ημερών, που παρά τον κίνδυνο που διατρέχουν από την μετάδοση του ιού, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την προετοιμασία του φαγητού.

Ήρωες, διότι, χωρίς καμία υποχρέωση, βρίσκονται δίπλα στον πονεμένο άνθρωπο, σε μία εποχή κρίσης, που μας απομονώνει στον ατομικό μας βίο, που μας περιορίζει στις προσωπικές μας προσπάθειες και μας εγκλωβίζει στις ιδιωτικές φροντίδες μας, στερώντας μας τη δυνατότητα να επικοινωνούμε ουσιαστικά με την ίδια την αγάπη».

ΠΗΓΗ: Το FB του Ιερέας Ελευθέριος Μίχος