ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Τέσσερα στεφάνια για τους Ήρωες της Εθνεγερσίας, κατέθεσαν στελέχη της “Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου”

212

Η Δημοτική Παράταξη «Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου», για μία ακόμη φορά έδειξε (και απέδειξε) πως κάποιοι που σέβονται την καταγωγή τους, την Ιστορία τους και την Κοινωνία που εκπροσωπούν γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίζουν τα ψευδή αδιέξοδα που δημιουργεί το σύστημα, χωρίς να καταπατούν τους νόμους.

Στην κυβερνητική απόφαση για μη εορτασμό της θεμελιώδους επετείου της 25ης Μαρτίου, και στην ρητή απαγόρευση επισήμων εκδηλώσεων, απάντησαν με «Δοκίμια Πολιτικού Ανταρτοπόλεμου».

Στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου», αξιοποίησαν την παρεχόμενη δυνατότητα χρόνου άθλησης για να οδηγήσουν τα βήματά τους και να εναποθέσουν -κατά μόνας- στεφάνι Τιμής και Μνήμης, σε Ηρώα αγωνιστών διαφόρων περιοχών του δήμου Πύργου.

Είναι μια πράξη που όπως μαθαίνουμε έγινε σε περισσότερους από 30 Δήμους της Ελλάδος. Συγχρόνως είναι μια πράξη που γεννά το ερώτημα «Τι εμπόδισε έναν αιρετό που ασκεί εξουσία, να κάνει το ίδιο και αυτός»;

Διαβάστε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πατριωτικής αυτής Παράταξης, ο επί κεφαλής της οποίας Χάρης Μιχαλακόπουλος είναι Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου και μέλος του νεοσύστατου “Δικτύου Αυτοδιοικητικών”.

«Κρατάμε τη μνήμη ζωντανή -Τιμούμε την Ιστορία

Την στιγμή που όλοι αυτοί που νιώθουν «σπουδαίοι»  κάτω από την εφήμερη δόξα, ενός τίτλου Βουλευτή, Περιφερειακού εκλεγμένου, Δήμαρχου, Αντιδημάρχου, Δημ. Σύμβουλου, Τοπικού Σύμβουλου κλπ και προτιμούν σήμερα 25/3/2020,  να αναλώνουν ώρες ολόκληρες στο να λύνουν τις διαφορές τους στα διάφορα διαδικτυακά μέσα, η ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ έκανε το καθήκον της.

Τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής, για να μην δώσουμε λαβή στις «Κασσάνδρες», οι δικοί μας άνθρωποι, προτίμησαν στη «βόλτα» τους όπως προβλέπει το σχέδιο «ελεγχόμενης κυκλοφορίας», να καταθέσουν ένα λουλούδι -ένα στεφάνι, στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ και σε αυτούς που τους αξίζει ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ και ΤΙΤΛΟΙ και σηματοδοτούν τη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου.

 Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Έναρξη της Ελληνικής Εθνεγερσίας.

Ζήτω η 25Η Μαρτίου -Ζήτω η Πατρίδα -Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων»!

Συμβολικά επιλέγησαν, ένα σημείο στον Πύργο, ένα στο Δ.Ε. Ωλένης ένα στη Δ.Ε Ιάρδανου και ένα στη Δ.Ε. Βώλακος