Συνθήκη του Μαρακές: Οι πολιτικοί νάνοι της Πατρίδας νομοθετούν τον αφανισμό μας

431

Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος*

Την ημέρα του μεγάλου ΟΧΙ, την ημέρα που οι Έλληνες φουσκώνουν από ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και τιμούν τους προγόνους τους που έδωσαν το αίμα τους, για να μπορούμε σήμερα να αισθανόμαστε ακόμα δόξα και τιμή με τον τίτλο ΕΛΛΗΝΑΣ, την ίδια αυτή ημέρα οι σύγχρονοι εφιάλτες της Πατρίδας νομοθετούν τον αφανισμό μας και επίσημα ως γένος.

Χάρης Μιχαλακόπουλος

Η Κυβέρνηση αυτή, έρχεται ως φυσική συνέχεια των προηγούμενων Εθνομηδενιστών -ανθελλήνων Κυβερνώντων  και εισάγει στη Βουλή των Ελλήνων (άραγε είναι πια των Ελλήνων;) το περιβόητο «σχέδιο νόμου περί διεθνούς προστασίας». Είναι ολοφάνερο με μια πρώτη ανάγνωση ότι είναι μια αντιγραφή της περιβόητης συνθήκης του Μαρακές, της συνθήκης -ταφόπλακας των Κρατών και του κόσμου όπως τον ξέρουμε ως σήμερα. Όποιος δε γνωρίζει τι αναφέρει αυτή η συνθήκη, ας πάρει ένα κουτί ηρεμιστικά πρώτα (προτείνεται) και μετά ας κάτσει να την διαβάσει, για να δει τι περιμένει τον ίδιο και τα παιδιά του, να δει τι έχουν σχεδιάσει οι “άλλοι” γι αυτόν και τη ζωή του, χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος, αλλά πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του, εμμέσως,  διαμέσου των καλπών!!.

Φυσικά αυτά δε λέγοντα προεκλογικά από κανέναν ικέτη ψήφων, αλλά όμως και κανείς δε ρωτάει κάτι τόσο πολύπλοκο πριν ψηφίσει, απλά ο καθένας αρκείται στο μικρόκοσμό του. Όταν όμως η καταστροφή χτυπάει τη πόρτα του (όπως τώρα) τότε εκ των υστέρων συνειδητοποιεί ότι μόνος του έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του. Αλλά συνήθως πάντα είναι πολύ αργά.

Την ημέρα λοιπόν του μεγάλου ΟΧΙ, οι πολιτικοί νάνοι της Πατρίδας νομοθετούν τον αφανισμό μας, εξαργυρώνοντας προφανώς τα γραμμάτια των παγκοσμιοποιητών των Βρυξελλών.

Θα αντισταθούμε τελικά  ή απλά περιμένουμε να πεθάνουμε και δεν νιώθουμε «να χρωστάμε κάτι σε αυτούς που ήρθαν -σε αυτούς που πέρασαν- θα έρθουν, θα περάσουν;

 Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι οι νεκροί… « 

* Ο Χάρης Μιχαλακόπουλος

είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πύργου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προς ενημέρωσή σας το σχέδιο νόμου αφανισμού της Ελλάδας…. ΕΔΩ

Προς ενημέρωσή σας επίσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ το Σύμφωνο-ταφόπλακα  του Πλανήτη στο Μαρακές… ΕΔΩ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από: http://koinosparanomastis.blogspot.com/2019/10/blog-post_31.html