Με ατζέντα Καμπόσου ξεκίνησε ο Μαλτέζος με στόχο να αποφευχθούν οι εγκληματικές παραλήψεις Χειβιδόπουλου

194

Την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, και χωρίς ακόμη να του έχει εκχωρηθεί από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου δικαίωμα υπογραφής για πέραν των προβλεπομένων υπό του νόμου αρμοδιότητες, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, συγκάλεσε σύσκεψη διοικητικών παραγόντων της Π.Ε. Αργολίδας.

Η θεματολογία της σύσκεψης είχε ως βασικά θέματα την μεταφορά των μαθητών, δεδομένου ότι τα μαθήματα ξεκινούν σε λίγες ημέρες και ο καθαρισμός των ρεμάτων αρμοδιότητας της Π.Ε. Αργολίδας δεδομένου ότι μπήκαμε ήδη στο Φθινόπωρο και οι καιρικές συνθήκες θα είναι ευμετάβλητες.

Να θυμίσουμε ότι δύο από τις σημαντικότερες αποτυχίες της περιόδου Τάσου Χειβιδόπουλου ήταν η μεταφορά μαθητών, χάθηκαν εκατοντάδες ώρες μαθημάτων και ο καθαρισμός των ρεμάτων, έγιναν ζημιές πολλών εκατομμυρίων.

Τα θέματα της μεταφοράς των μαθητών και του μη καθαρισμού των ρεμάτων είχε αναδείξει με καυστικό τρόπο ο Δημήτρης Καμπόσος, Δήμαρχος Άργους Μυκηνών (με έκταση και πληθυσμό περίπου το 50% της Αργολίδος,) ο οποίος και είχε συμβάλλει αποτελεσματικά στην τελική αντιμετώπιση των προβλημάτων.