Τα όμορφα δάση όμορφα καίγονται

Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

γράφει η Θέκλα Μεταξά –ερευνήτρια αστρολογίας

Έφτασε και η Πανσέληνος του Αυγούστου, η χιλιοτραγουδισμένη, η γεμάτη ρομαντισμό, με την αιθέρια αύρα της. 15 Αυγούστου η Σελήνη θα είναι γεμάτη, και τη νύχτα θα φωτίζει τον έναστρο ουρανό. Έναν ουρανό που θα είναι πνιγμένος στους καπνούς από τις 1300 πυρκαγιές του Αυγούστου.

Μάτωσε η Σελήνη την Τρίτη 13 του μήνα. Μάτωσε και κοκκίνισε, από την οργή της για τα καταστροφικά έργα των ανθρώπων. Σίγουρα οι Θεές Άρτεμις και Εκάτη, σεληνιακές Θεές, δεν περίμεναν να φερθούν με τέτοια βαρβαρότητα οι άνθρωποι. Κάποιοι μισούν τα δάση, μισούν τα ζώα και τα πουλιά, μισούν τη φύση. Και αυτό το μίσος θα γυρίσει πίσω  και θα κάψει και τους ίδιους.

Κανένας ρομαντισμός. Μόνο θλίψη. Την ώρα που η Σελήνη θα είναι ολόγιομη, πάνω στο ζώδιο του Υδροχόου, στον ουράνιο ορίζοντα θα ανατέλλει το ζώδιο του πολεμικού Τοξότη, μαζί με το Αστέρι ΑΝΤΑΡΗ. Μπορεί ο Αντάρης να είναι ένα από τα 4 βασιλικά αστέρια, αλλά στη θέση αυτή, εύνοια δεν φέρνει. Έχει πολεμική ψυχή, προκαλεί κακοτυχίες και καταστροφές, κάνει τους ανθρώπους ξεροκέφαλους και θύματα της ίδιας της καταστροφικότητας τους. Αναπάντεχες κακοτυχίες περιμένουν τους ανθρώπους, βίαιοι θάνατοι, και κίνδυνοι από ……φωτιά. Για όσους προσωρινά ωφελούνται από τις καταστροφές που προκαλούν, έρχεται τιμωρία και απώλεια των κεκτημένων τους.

Την ίδια στιγμή ο Ήλιος θα βρίσκεται στις 22 μοίρες του Λέοντα, κοντά στο αστέρι PHERKAD της Μικρής Άρκτου. Ο Ήλιος παραδοσιακά αντιπροσωπεύει την ηγεσία, και στην περίπτωσή μας, εφ’ όσον θα βρίσκεται σε «πεσμένο» οίκο (9ο), αντιπροσωπεύει την ηττημένη ηγεσία. Το αστέρι αυτό, σ’ αυτή τη θέση, δείχνει την αδιαφορία, την διαφθορά, και την πενία την πνευματική εκείνου που εκπροσωπεί. Ταυτόχρονα, η Σελήνη, θα βρίσκεται παρέα με το αστέρι Nashira, του αστερισμού του Αιγόκερου. Ολόκληρος ο αστερισμός, φέρνει αλλαγές στη συμπεριφορά των ανθρώπων, κυρίως όταν πρόκειται για πολιτικά θέματα, προκαλεί δε και κλιματικές αλλαγές. Φυσικό είναι, μετά από τόσες πυρκαγιές, το κλίμα να αλλάξει, και οι φυσικές καταστροφές να είναι αναπόφευκτες.

Τη νύχτα της 13ης Αυγούστου, στις 03.15 που έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο δάσος της Εύβοιας, ανέτειλε το ζώδιο του Καρκίνου, μαζί με δυο αστέρια του αστερισμού του Μεγάλου Κυνός, πολύ κοντά στο Σείριο. Είχαμε αναφερθεί παλιότερα στον αστερισμό του Κυνός, με τις κυνάδες ημέρες και τα κυνικά καύματα. Αυτή τη φορά, οι άνθρωποι γλίτωσαν από τα κυνικά καύματα, αλλά η πανίδα και η χλωρίδα εισέπραξαν όλη τη μπόρα. Ολόκληρο το ωροσκόπιο εκείνης της στιγμής, οι πλανητικές θέσεις και οι αστέρες, έδειχναν τη βαρβαρότητα και τη σκληρότητα που χρησιμοποίησαν οι ένοχοι απέναντι στη φύση. Αυτό που αγνοούν είναι, όπως δείχνουν τα ουράνια σώματα, πως η επιτυχία τους είναι προσωρινή, και πως σύντομα θα εισπράξουν οι ίδιοι τις καταστροφικές συνέπειες των εγκλημάτων τους.

Η Φύση δεν εκδικείται, αλλά τιμωρεί. Όλα είναι κατασκευασμένα με δικαιοσύνη και αρμονία, και όταν αυτή η αρμονία διαταράσσεται βίαια και με σκληρότητα, αποδίδει στους ενόχους όλη τη βαρβαρότητα που έχει εισπράξει. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση εάν τον επόμενο καιρό ακούσω για περίεργες αυτοκτονίες, ανίατες αρρώστιες, περίεργα ατυχήματα, και άλλες δυστυχίες. Θα είναι η βάρβαρη αντίδραση σε μια ανίερη και καταστροφική δράση.

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Ένα ακόμα χρυσό στη συλλογή του Τάσου

Ο Ναυπλιώτης πρωταθλητής Ευρώπης Τάσος Κολιγκιώνης, μας έκανε και πάλι περήφανους καθώς κέρδισε το Χρυσό…

% μέρες πρίν

Τι γνωρίζουν οι Γερμανοί για τον Βαρουφάκη που αγνοούμε εμείς;

Οι Γερμανικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο του Γιάννη Βαρουφάκη στην χώρα καθώς και κάθε πολιτική…

% μέρες πρίν

Το camp της Βαλένθια και του Οίακα στο Ναύπλιο έληξε με μεγάλη επιτυχία

Ένα σπουδαίο μπασκετικό τριήμερο έφτασε στο τέλος του ! Με μεγάλη επιτυχία , με συμμετοχές…

% μέρες πρίν

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν