Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Αλειφτήρας περιόδευσε στο Ναύπλιον και το Άργος (VIDEO)

491

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιάννης Αλειφτήρας, με το κόμμα «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη, επισκέφθηκε το Άργος και το Ναύπλιον. Συναντήθηκε με προσωπικούς φίλους, συνομίλησε με δεκάδες επαγγελματίες, έκανε δηλώσεις σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και γεύτηκε στοιχεία φιλοξενίας της Αργολίδας.

Συνοδευόμενος από τρεις ακόμη συνεργάτες του, περπάτησε τα στενά της Παλιάς πόλης του Ναυπλίου, ήπιε τον καφέ του στην καφετέρια «Μπουτίκ» δίπλα από το Πολεμικό Μουσείο και έφαγε για μεσημεριανό στο «Πηδάλιο», στην Πρόνοια.

Συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου Δημήτρη Μπουγιώτη και τέλος, επισκέφθηκε το Εκλογικό Κέντρο του Δημήτρη Καμπόσου στο Άργος.  

Όπως δήλωσε με έμφαση «ο ίδιος και το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ θα αγωνιστούν στο Ευρωκοινοβούλιο για την κατάργηση της συμφωνίας του Μαρακές που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα απέραντο Hot Spot».

Τις βασικές του θέσεις όπως τις κατέγραψε σε μια δήλωση 60 δευτερολέπτων, στο studio του https://newchannel.gr/ μπορείτε να τις παρακολουθήσετε ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?list=PLOr8_NyPviM5MqGgOGuDlUngXp3IbMHKo&time_continue=3&v=3wapdOUsxqE

Μπορείτε ακόμη να τις διαβάσετε στη συνέχεια:   

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΙΦΤΗΡΑ

«Σ’ αυτή τη μάχη των Ευρωπαϊκών εκλογών συστρατεύομαι με τη “Νέα Δεξιά” και τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Μέσα από τις γραμμές της Νέας Δεξιάς θα δώσουμε τη μάχη για την Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας, ενάντια στην Ευρώπη της παρακμής και της αποσύνθεσης. Θα ακυρώσουμε τη συνθήκη του Μαρακές που θα μετατρέψει την πατρίδα μας σε ένα απέραντο Hot Spot.

Θα αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε την “Συμφωνία των Πρεσπών” και δεν θ’ αρχίσουμε συζητήσεις με τους απογόνους των  Κομιτατζήδων και τους συμμορίτες του Τίτο θέτοντας το ιερό όνομα της Μακεδονίας εν αμφιβόλω. Θα μεταφέρουμε το μήνυμα των μεγάλων συλλαλητηρίων για την Μακεδονία μας στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Αυτό το κουρέλι, το επονομαζόμενο σαν “Συμφωνία των Πρεσπών”, η “Νέα Δεξιά” όχι μόνο θα το καταγγείλει αλλά θα το εναποθέσει εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Για μια Ελλάδα με ρόλο, σε μια Ευρώπη των Εθνών, ψηφίζουμε “Νέα Δεξιά”!»