Γιαν. Μαντζούνης: Μήνυμα προς Σιδέρη και πρόσκληση για υπερψήφιση του Παν. Νίκα

186

Αξιοποιώντας το ευχαριστήριο μήνυμα προς τους Αργολιδείς που τον εξέλεξαν Περιφερειακό Σύμβουλο, ο Γιάννης Μαντζούνης καλεί τους Αργολιδείς να υπερψηφίσουν τον Παναγιώτη Νίκα και στέλνει ένα μήνυμα (ανώνυμο πλην σαφές) προς Βασίλη Σιδέρη.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝ. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ

«Αισθάνομαι έντονα την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο για την εμπιστοσύνη που δείξατε προς το πρόσωπό μου όσο και προς αυτά των συνυποψηφίων μου στο εκλεκτό ψηφοδέλτιο της παράταξης του Παναγιώτη Νίκα.
Στη ζωή, στην πολιτική και γενικά σε όλες τις δραστηριότητες που επηρεάζουν και ρυθμίζουν τις τύχες μας χρειάζονται ιδέες, καθαρά χέρια, ήθος, όραμα, αξιολόγηση, προγραμματισμός, θέληση, γνώση και ικανότητες για την υλοποίησή τους. Ειδικά όταν πρόκειται για τις λύσεις των προβλημάτων της αδικημένης και εγκαταλελειμμένης Περιφέρειας Πελοποννήσου χρειάζεται να ηγείται ένας άνθρωπος  σαν το Παναγιώτη Νίκα που στη μακρά αυτοδιοικητική του σταδιοδρομία έχει αποδείξει ότι είναι άνθρωπος που τον χαρακτηρίζουν οι παραπάνω αρετές.
Χωρίς ανεφάρμοστες υποσχέσεις, χωρίς απειλές και τραμπουκισμούς αλλά με σεβασμό στη διαφορετική άποψη, με ειλικρινή συνεργασία και πολλή όρεξη για δουλειά σάς καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και την Κυριακή να πούμε ένα μεγάλο ΝΑΙ στον Παναγιώτη Νίκα.

 

Ιωάννης Μαντζούνης

 

ΥΓ:  Εσύ που θεωρείς τους πολίτες πρόβατα και ανθρώπους β’ κατηγορίας.
Εσύ που δε σέβεσαι ούτε τον αγώνα των συνυποψηφίων σου και παίζεις παιχνίδια στις πλάτες τους.
Εσύ που είσαι πρόεδρος των απειλών και του bulling.
Εσύ που προσβάλεις  την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης το Άργος
Εσύ που δεν κατάλαβες ότι η μπάλα είναι σφαιρική και κάνει κύκλους.
Θα νιώσεις τι σημαίνει δημοκρατία και ελεύθερος λόγος την Κυριακή το βράδυ.