Ο Αναγνωσταράς, στα εγκαίνια του Εκλογικού του Κέντρου είχε περισσότερο κόσμο από τον Παναγιώτη Νίκα, στο Ναύπλιον

1807
Έλενα Πανοβράκου. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Η συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά, με αφορμή τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων του, έγινε στον χώρο μπροστά στο γραφείο της οδού Ασκληπιού. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν περισσότερος από τον κόσμο που είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στην αντίστοιχη εκδήλωση της προηγούμενης εβδομάδας. Παρέστησαν η τ. βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου, η συνεισφορά της οποίας στην οργάνωση του ψηφοδελτίου υπήρξε αποφασιστική και ο τ. Δήμαρχος Ναυπλίου Γιώργος Τσούρνος, ο γιος του οποίου Βαλέριος μετέχει στο ψηφοδέλτιο Αναγνωσταρά.

Με τον Γιώργο Λυσίκατο, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς υπήρξε εν γένει υποτονικός πλην των σημείων όπου αναφερόταν στον αντίπαλό του Δημήτρη Κωστούρου, οπότε και γινόταν δεικτικά επιθετικός. Αντιθέτως δεν είπε ούτε λέξη για τον Τάσο Σαλεσιώτη και τον Κώστα Γκόνη. Η ομιλία του ήταν ασύνδετη και γενικόλογη. Χωρίς συγκεκριμένες αναφορές σε έργα και δράσεις που θα φρόντιζε να υλοποιηθούν, αν κέρδιζε την δημοτική αρχή ή αν συμμετείχε σε συνεργατικό σχήμα διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων.

Η δύναμη του συνδυασμού. Θεοδωρακίδης, Μπουζαλάς και Λαμπρόπουλος

Ο κόσμος που παρακολούθησε την ομιλία και την παρουσίαση των υποψηφίων εκδήλωνε με πάθος τα αισθήματά του, κυρίως στα σημεία ομιλίας που αφορούσαν τον Δημήτρη Κωστούρο και στα σημεία όπου ο Αναγνωσταράς μιλούσε για τον εαυτό του.

Η νεολαία του συνδυασμού

Είναι χαρακτηριστική η μεγάλη αναλογία νέων μεταξύ του ακροατηρίου καθώς και η ακρίβεια στον χρόνο έναρξης της εκδήλωσης.

Παναγιώτης Αναγνωσταράς

Η διοργάνωση ήταν οργανωτικά μέτρια ενώ ο ήχος πρόδωσε πολλές φορές τον ομιλητή. Τα πυροτεχνήματα που έπεφταν ήταν υπερβολικά πολλά και η διάταξή τους σε συνδυασμό με το χαρτοπόλεμο θύμιζε γάμο νεόπλουτου από χώρα του τέως παραπετάσματος.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Αναγνωσταρά φάνηκε να είναι πολύ ευχαριστημένος από το συνολικό αποτέλεσμα ενώ στελέχη του συνδυασμού μιλούσαν για ένα πλήθος κόσμου που ξεπέρασε τις προσδοκίες τους.