Ο Αντρέας Πουλάς “παίζει καθαρά” και στηρίζει τον Μπουντρούκα που τον βάζουν στο περιθώριο οι Χειβιδόπουλος και Μανιάτης

148
Από την χθεσινή περιοδεία Μπουντρούκα στο ΕΒΕ Αργολίδας. Ο Πουλάς είναι παρών. Χειβιδόπουλος και Μανιάτης είναι απόντες.

Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα, υπονομεύουν την εκλογική προσπάθεια του Γιάννη Μπουντρούκα, παρά το γεγονός ότι αυτός αποτελεί τον επίσημο υποψήφιο του ΚΙΝ.ΑΛ. μετά από πρόταση της Φώφης Γεννηματά.

Ο Τάσος Χειβιδόπουλος, αρνείται να εκδηλωθεί υπέρ Μπουντρούκα και στηρίζει τον συνδυασμό Τατούλη, που στην Αργολίδα έχει ως άτυπο επικεφαλής το Νεοδημοκράτη Βασίλη Σιδέρη.

Ο Γιάννης Μανιάτης, στηρίζει προσωπικά τον Τάσο Χειβιδόπουλο και μέσω αυτού τον Πέτρο Τατούλη και τους υποψηφίους τους.

Να θυμίσουμε ότι ο Τάσος Χειβιδόπουλος και ο Γιάννης Μανιάτης ήταν οι άνθρωποι που έπαιξαν ρόλο γέφυρας στις προηγούμενες αναμετρήσεις προκειμένου ο Τατούλης να κερδίσει την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι ο Γιάννης Μανιάτης υπήρξε εκ των βασικών υποστηρικτών της λύσης ΤΕΡΝΑ στο θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου και ο Τάσος Χειβιδόπουλος έφτασε στο σημείο να δίνει ακόμη και συνεντεύξεις υπέρ της λύσης που θα επιβαρύνει (σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημήτρη Καμπόσου), με 2.000.000 τους κατοίκους του Δήμου Άργους Μυκηνών, όταν (και αν) εφαρμοσθεί.