Μια σπουδαία επιτυχία του Δημήτρη Κωστούρου: Κέρδισε τον Γιάννη Μακρή!

142
Γιάννης Μακρής

Πάντοτε ξεχωριστός και ποιητικός, ο Γιάννης Μακρής ανακοίνωσε με τον δικό του τρόπο την απόφασή του να συνεχίσει να προσπαθεί για τ’ Αναπλάκι και κατά την επόμενη τετραετία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Όσο βαρύς κι αν είναι ο σταυρός που θα χαράξετε μπροστά από το όνομά μου, αξίζει να τον αντέξω γι αυτήν την Περιούσια Πόλη, τ΄ Ανάπλι μας… γιατί αξίζει να υπηρετήσουμε όλοι μια καλύτερη “ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”».

Ανακοίνωση του Αναπλιώτη ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΗ

«Αναπλιώτες, Αναπλιώτισσες,

συμπολίτες μου αγαπημένοι,

το σαράκι της προσφοράς και της αγάπης μου για τ΄ Αναπλάκι μας καθώς και η πρόσκληση -πρόκληση του Δημήτρη δεν με άφησαν, τελικά, αδιάφορο για την συμμετοχή μου και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θέλω να πιστεύω ότι η μέχρι σήμερα παρουσία μου στα κοινά τίμησε με αξιοπρέπεια την προτίμησή σας στο πρόσωπό μου.

Έτσι, λοιπόν, σας ανακοινώνω ότι θα συμπορευθώ στις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου “ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ” και για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο).

Όσο βαρύς κι αν είναι ο σταυρός που θα χαράξετε μπροστά από το όνομά μου, αξίζει να τον αντέξω γι αυτήν την Περιούσια Πόλη, τ΄ Ανάπλι μας… γιατί αξίζει να υπηρετήσουμε όλοι μια καλύτερη “ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”».