Η Δημοτική παράταξη «Ναύπλιο επόμενη μέρα», για το θέμα του Νοσοκομείου Ναυπλίου

93

Η Δημοτική παράταξη «Ναύπλιο επόμενη μέρα», αναφερόμενη στο θέμα του Νοσοκομείου Ναυπλίου, επισημαίνει ότι «παρακολουθούμε το θέμα που έχει προκύψει μετά την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου μας.
Καμία ενέργεια η οποία μπορεί να οδηγήσει σε υποβάθμιση της λειτουργίας του νοσοκομείου δεν είναι αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο έχει και στο παρελθόν αναλάβει πρωτοβουλίες»

Ολόκληρη η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης δημοσιεύεται στη συνέχεια..
«Σε επαφή και συνεργασία με όλους όσοι ενδιαφέρονται για την σπουδαιότερη δομή υγείας του δήμου μας παρακολουθούμε το θέμα που έχει προκύψει μετά την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου μας.
Καμία ενέργεια η οποία μπορεί να οδηγήσει σε υποβάθμιση της λειτουργίας του νοσοκομείου δεν είναι αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο έχει και στο παρελθόν αναλάβει πρωτοβουλίες.
Πρέπει όμως να είμαστε πάντα εξαιρετικά προσεκτικοί στις εκφράσεις μας για να μη διαταραχτεί η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και στο νοσοκομείο. Σχέση που με υπεράνθρωπες προσπάθειες έχει δημιουργήσει το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της δομής.
Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες είναι αδιαπραγμάτευτη συνθήκη.

ΥΓ: Το ατομικό πολιτικό συμφέρον δεν πρέπει να είναι ποτέ πάνω από το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου. Η παραπληροφόρηση και η μικροπολιτική εκμετάλλευση τέτοιων κρίσιμων θεμάτων καταδεικνύει την ποιότητα του προσώπου».