Δύο νέοι, υποψήφιοι με τον Δημήτρη Κωστούρο

93

Δύο νέοι άνθρωποι, ο Πέτρος Παπασαράντος και ο Ανδριανός Γκολέμης, ανακοίνωσαν ότι θα είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο επόμενη μέρα». Ζητούν την ψήφο των συμπολιτών τους και παραθέτουν κάποια στοιχεία γι’ αυτούς.

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΟΣ:

Πέτρος Παπασαράντος

«Ονομάζομαι Πέτρος Παπασαράντος, γιος του Κωνσταντίνου και της Γεωργίας . Μεγάλωσα και εξακολουθώ να ζω στο Νέο Ροεινό του Δήμου Ναυπλιέων. Το 2010 κατετάγη κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων στη Σχολή Αστυφυλάκων και έκτοτε υπηρετώ με σθένος την Ελληνική Αστυνομία.

Ασχολούμαι ενεργά από μικρό παιδί με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο.

Στόχος μου, ως νέος με όραμα και ιδανικά, ως πολίτης, ως δημότης, ως κάτοικος μιας περιοχής που την γνωρίζω, την αγαπώ  την νοιάζομαι και την πονάω, να βγω μπροστά σχεδιάζοντας και υλοποιώντας  τα έργα και τις υποδομές που γνωρίζω ότι χρειάζεται ο τόπος μας.

Συμμεριζόμενος απόλυτα τα παραπάνω , στηρίζω την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωστούρου και αποδέχομαι  την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω στην παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», για να δώσουμε μαζί την μάχη για ένα Δήμο με μέλλον και προοπτικές».

 

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΚΟΛΕΜΗΣ

Ανδριανός Γκολέμης

«Ονομάζομαι Αδριανός Γκολέμης, είμαι γέννημα θρέμμα Παναριτίου όπου μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα με την οικογένειά μου. Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι με την καλλιέργεια της γης. Είμαι ιεροψάλτης και κάτοχος πτυχίου Βυζαντινής μουσικής, καθώς επίσης ασχολούμαι επαγγελματικά πλέον και με το δημοτικό τραγούδι.

Νιώθω μεγάλη τιμή που ο κ. Δημήτρης Κωστούρος με επέλεξε να είμαι δίπλα του και μέλος του συνδυασμού «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», διότι θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπος που απέδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο μας να αποκτήσει μια νέα «ταυτότητα».

Γι’ αυτό και εγώ με την σειρά μου, και εφ΄ όσον μου δοθεί η ευκαιρία, έχω την πρόθεση και την διάθεση να βοηθήσω όσο μπορώ να πραγματοποιηθούν οι σκέψεις και τα οράματα της παράταξης μας για να κερδίσει ο δημότης αυτά που του αξίζει.

Ευελπιστώντας στην στήριξη των συνδημοτών μου θα πάμε το τόπο αυτό ακόμη πιο ψηλά».