Ο Clown, από τη χώρα του γέλιου, της διασκέδασης και του παιχνιδιού φέρνει στο Άργος, φάρσες και αστεία για παιδιά

81

Αποκριάτικο Πάρτι για τα ΠΑΙΔΙΑ διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Απόκριες 2019» στο Δήμο Άργους Μυκηνών.  Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

CARNIVAL CIRCUS! Μια Διαδραστική Παράσταση στην οποία σπάνιοι και διαφορετικοί καλλιτέχνες της διασκέδασης ενώνουν τα ταλέντα τους προσκαλώντας τα παιδιά σε μια ψυχαγωγική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις!

Ο Clown, ένα πλάσμα που ζει στη χώρα του γέλιου, της διασκέδασης και του παιχνιδιού έρχεται χοροπηδώντας εδώ και εκεί με φάρσες και αστεία. Είναι αποφασισμένος να χαρίσει χαρά σε κάθε παιδί που θα συναντήσει…!

Ένας μοναδικός Ζογκλέρ θα εντυπωσιάσει με τη δεξιοτεχνία του παίζοντας με μπαλάκια, κορίνες, κρίκους, φωτιές και ότι άλλο έρθει στο μυαλό του…!

Και ο ενθουσιασμός κορυφώνεται με την εμφάνιση του Μάγου μας, που θα αφήσει μικρούς και μεγάλους, μετέωρους ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση…!

Το «Τσίρκο Πασπαρτού» σας εύχεται… Καλή διασκέδαση!

Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών το ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ θα γίνει στην αίθουσα του Μπουσουλοπούλειου Θεάτρου.