Μαραθώνιος Ναυπλίου: «Τρέξε τη διαδρομή, ζήσε την εμπειρία»! Ανακοίνωση των παράλληλων εκδηλώσεων

84

πρωτοβουλίες της Οργανωτικής Επιτροπής που θα πλαισιώσουν τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2019, συμβάλλοντας στην ανάδειξη του Ναυπλίου σε τουριστικό προορισμό 365 ημερών, θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που θα δοθεί στην Αθήνα, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019.

Ειδικότερα, θα παρουσιασθούν τα παράλληλα προγράμματα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία (γίνονται με τη συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αργολίδας), το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο  Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard, το Εορταστικό Μουσικό πρόγραμμα (θα γίνει το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019), το πρόγραμμα υγείας (θα γίνει με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center), το πρόγραμμα ανακύκλωσης καθώς και άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Η Επίσημη Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ θα δοθεί από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο στο AMALIA Hotel Athens, παρουσία όλων των Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων, Χορηγών, Εκπροσώπων Αθλητών και Τιμώμενων Φορέων και Προσώπων που συμβάλουν στη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, εκτός από την ανακοίνωση των Χορηγών που στηρίζουν τη Διοργάνωση, θα τιμηθεί η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και θα γίνει παρουσίαση της κινηματογραφικής ταινίας «Ο Τερματισμός – Finish Line» της Ελιάνα Αμπραβανέλ (τ παρουσίαση θα κάνει η Αντιγόνη Καρρά, διευθύντρια του MDA Ελλάς και συν διοργανώτρια της ομάδας Finish Liners).

Να θυμίσουμε ότι, κεντρικό σύνθημα του Μαραθώνιου Ναυπλίου 2019 είναι «Τρέξε τη διαδρομή, ζήσε την εμπειρία»!