Έγιναν τέσσερις οι υποψήφιοι δήμαρχοι Επιδαύρου

274

Με τέσσερις συνδυασμούς στον Δήμο Επιδαύρου, το μόνο σίγουρο είναι πως οι δημότες θα χρειασθεί να προσέλθουν στις κάλπες και την δεύτερη Κυριακή, προκειμένου να εκλέξουν τον δήμαρχό τους.

Ο τέως Δήμαρχος και πρόεδρος των Δήμων της Πελοποννήσου, Αλέξανδρος Τσιλογιάννης επανέρχεται, μετά από αποχή 8 ετών. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Τάσος Χρόνης θα δοκιμάσει για μία ακόμη φορά και το ΚΚΕ κατεβάζει τον Ναπολέοντα Μπουρδάκο. Το νέο πρόσωπο στην αναμέτρηση του Μαΐου θα είναι ο Θανάσης Γαλάνης, έμπειρος αυτοδιοικητικός και επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Ο Θανάσης Γαλάνης ανακοίνωσε και επίσημα την διεκδίκηση της Δημαρχίας με σχετική ανακοίνωση που απέστειλε στα ΜΜΕ της Αργολίδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΑΛΑΝΗ

«Φίλες και φίλοι

Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η διαδρομή για την συγκρότηση ενός ενωτικού ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές αλλά και τη νίκη προς όφελος της κοινωνίας έφθασε στο τέλος της με το πλέον ευχάριστο αποτέλεσμα.

Το πρώτο δεδομένο είναι ότι από την στιγμή που ανακοίνωσα δημόσια τον Οκτώβρη του 2018 την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την διοίκηση τού Δήμο Επιδαύρου ακούσθηκαν στην πορεία και άλλες φωνές με την ίδια επιθυμία.

Επειδή ο στόχος μου είναι η ένωση των δυνάμεων μας, έξω από προσωπικές φιλοδοξίες, τοπικισμούς και προσωπικά οφέλη αφού κανένας δεν περισσεύει, προχωρήσαμε σε διαδικασίες που θα διασφάλιζαν την ενότητα και τη συνεργασία των δυνάμεων μας.

Κάποιοι κρίναμε ότι η πολυφωνία είναι ενδυνάμωση της Δημοκρατίας και σημαντική ευκαιρία για συνεργασία με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και έτσι προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά που κάποιοι άλλοι προτίμησαν να μην ακολουθήσουν.

Έτσι δρομολογήθηκαν διαδικασίες με την εγγύηση των θεσμικών οργάνων που εμπλέκονται σε αυτό το εγχείρημα και με τη σύμφωνη γνώμη όσων δεχθήκαμε να συμμετάσχουμε σε αυτές τις διαδικασίες όπως και ο Κος Γιώργος Μακρής (που είχε γίνει γνωστή η πρόθεσή του).

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες προέκυψε η στήριξη στο πρόσωπό μου ως επικεφαλής ενός ενωτικού ψηφοδελτίου για έναν Δήμο για όλους.

Ευχαριστώ θερμά όλους για την τιμή και την υποστήριξη. Και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ σκληρά όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα στις προσωπικές μου επιδιώξεις και φιλοδοξίες.

                                                                       Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης
Επιχειρηματίας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης
για τον Δήμο Επιδαύρου