Γεωργόπουλος προς Σφυρή: «Απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας έχεις περιέλθει σε προεκλογικό πανικό και σε πήρε η πολιτική κατρακύλα»

148

Μύγα στο σπαθί του δείχνει πως δεν θα σηκώσει κατά την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης Γεωργόπουλος. Με ένα ασυνήθιστο δριμύ ύφος γραφής απαντά σε ψεύδη που έγραψε ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής στην προσωπική του σελίδα στο facebook, παραθέτοντας και τα σχετικά ντοκουμέντα.

Διαβάστε, για του λόγου το αληθές.

«Απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας, Δημήτρη Σφυρή,

Με λύπη μου διαπίστωσα ότι η πολιτική κατρακύλα σου και ο προεκλογικός πανικός, στον οποίο έχεις περιέλθει σε οδηγούν σε λάθη, αστοχίες και ψευδείς διαδόσεις χωρίς καμία αναστολή, μεταξύ άλλων και προς το πρόσωπό μου. Χτες λοιπόν μου μετέφεραν, ότι στο προσωπικό σου προφίλ στην ιστοσελίδα facebook, σε ανάρτησή σου την 12 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12.06, με τίτλο «ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΠΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ», απαντώντας σε ερώτηση συμπολίτη μας, αναγράφεις επί λέξη ψευδώς για το πρόσωπό μου τα εξής : «…και ο Γεωργόπουλος έκανε καταγγελία για να σταματήσει τη δημιουργία μονάδας υποδοχής βοθρολυμάτων και κλήθηκα να απολογηθώ στον ανακριτή. Όπου υπάρχει έργο γίνεται πόλεμος».

Επειδή όπως γνωρίζεις πολύ καλά, τα ψέματα δεν μου άρεσαν και δεν μου αρέσουν και επειδή με κατηγορείς δημόσια ψευδώς για κάτι που δεν έχω κάνει, διαστρεβλώνοντας κατά τη συνήθη τακτική σου τα πράγματα, σε προκαλώ δημόσια, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να δημοσιεύσεις το αντίγραφο της ενυπόγραφης από εμένα καταγγελίας που ισχυρίζεσαι ότι έκανα για να σταματήσω τη δημιουργία μονάδας υποδοχής βοθρολυμάτων.

Και επειδή, οι ψεύτες πάσης φύσεως θα ξεσκεπάζονται με ντοκουμέντα από τη Δυνατή Ερμιονίδα, σου παραθέτω εδώ  τη μόνη ενέργεια που κάναμε για το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλαδή το από 24 Αυγούστου 2018 δελτίο τύπου της Δυνατής Ερμιονίδας. 

Καμία λοιπόν καταγγελία ή αναφορά στον εισαγγελέα δεν έγινε από εμένα για το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης να σου θυμίσω, ότι ο εισαγγελέας δεν σταματάει κανένα νόμιμο έργο όσες καταγγελίες και αν γίνουν. Κανένα έργο δηλαδή που γίνεται με διαφάνεια και νόμιμες διαδικασίες δεν σταματάει. Μόνο τα παράνομα έργα σταματούν μετά από καταγγελίες. Ακόμα όμως δεν έχεις απαντήσει σε κανένα από το ερωτήματα που έχουμε θέσει στο τότε δελτίο τύπου.

Τέλος θα τονίσω για άλλη μια φορά, ότι η Δυνατή Ερμιονίδα, επί 4 χρόνια έκανε γόνιμη αντιπολίτευση, ψηφίζοντας στα δημοτικά συμβούλια υπέρ όλων των έργων τα οποία έγιναν με νομιμότητα και διαφάνεια και για το καλό του τόπου και με σεβασμό στα χρήματα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, υποστηρίζοντας τη δημοτική αρχή σε κάθε τέτοια ενέργεια.

Αντιπολίτευση την οποία ελπίζω να κάνεις και εσύ με ανάλογη μορφή, απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας, από το Σεπτέμβριο του 2019 και μετά».