Φίμωσαν τους τοπικούς εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και έφεραν ένα Αθηναίο για υποψήφιο βουλευτή Αργολίδας

96

Η “Χρυσή Αυγή”, αποφάσισε να αναγγείλει τον υποψήφιό της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από την πόλη του Άργους. Συγχρόνως, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανήγγειλε τον πρώτο υποψήφιο βουλευτή της Αργολίδας καθώς και το όνομα του υποψηφίου Δημάρχου.

Θα περίμενε κανείς, από ένα κόμμα που διακηρύσσει πως είναι “Λαϊκός Σύνδεσμος” να λειτουργεί με σεβασμό προς ότι εκφράζει το όνομά του. Οι αντινομίες όμως υπήρξαν πολλές.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης δεν προέβλεπε να κάνει χαιρετισμό ή έστω και καλωσόρισμα του Γραμματέα του κόμματος, ο επικεφαλής της Τ.Ο. Αργολίδας. Η απρέπεια ή το λάθος, διογκώθηκε όταν δεν έγινε επιτρεπτό να μιλήσει ο επιλεγμένος από την Τοπική Οργάνωση, υποψήφιος ως Δήμαρχος.

Τέλος, οι Αργολιδείς που προσήλθαν στην ομιλία, υποχρεώθηκαν να παραμείνουν σιωπηλοί μπροστά στην πρόκληση γνωστοποίησης και επιβολής (για δεύτερη φορά) ενός «φερτού από την Αθήνα υποψήφιου βουλευτή».

Δικαίως λοιπόν αναρωτήθηκαν πολλοί εκ των παρόντων.  Ήταν μια άτυχη στιγμή για το κόμμα ή ήταν μια έκφραση “Αθηνοκεντρισμού” και απόδειξη ανυπαρξίας σεβασμού προς τις επιλογές της κομματικής βάσης.