Ο Αντώνης Μυλωνάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία του κόμματος “Ανεξάρτητο Πατριωτικό Ενωτικό Κίνημα”

1508

Με ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα στο face book,  ο Αντώνης Μυλωνάκης ανακοίνωσε την δημιουργία του κόμματος “Ανεξάρτητο Πατριωτικό Ενωτικό Κίνημα”. Σκοπός του νέου κόμματος, σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση είναι «…να αφυπνίσει τον τσακισμένο αλλά περήφανο λαό μας.
Θα πετύχει να ταρακουνίσει και να προβληματίσει όλα τα κινήματα του πατριωτικού χώρου.
Θα πετύχει την υψηλότερη δυνατή συνένωση αυτών των κινημάτων ώστε στην επόμενη βουλή να υπάρχει ένας σοβαρός αυθεντικός εθνικός και πατριωτικός λόγος για τη σωτηρία της Μεγάλης Ελλάδας».

Ο Αντώνης Μυλωνάκης, δεν αναφέρεται σε ονόματα συνεργατών του ούτε στους λόγους που τον οδήγησαν να διαφοροποιηθεί από το κόμμα του μέντωρά του Γιώργου Καρατζαφέρη. Δηλώνει όμως ότι «Δεν με απασχολούν τα προεδριλίκια και τα αρχηγιλίκια».

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ -ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

«Καταλαβαίνω την ανησυχία ορισμένων πρακτορίσκων της εξουσίας και του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.
Καταλαβαίνω την αγωνία ορισμένων τομαρίσκων και δικαιολογώ απόλυτα το άγχος που τους δημιουργεί ένα μεγάλο παλλαϊκό πατριωτικό κίνημα που θα αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες απανταχού της γης.
Καταλαβαίνω το πρόβλημα που τους δημιουργεί ένας βετεράνος πιλότος συνταγματάρχης ε.α. που αποφάσισε να ηγηθεί ενός πατριωτικού κινήματος και να εγγυηθεί όχι θέσεις και οφίτσια αλλά την ενότητα όλων των Ελλήνων που πιστεύουν σε αξίες και ιδανικά .
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς εύκολα μια προσπάθεια ορισμένων λίγων αλλά εκλεκτών Ελλήνων οι οποίοι μακριά από δεσμεύσεις και αγκυλώσεις του παρελθόντος αποφάσισαν να τολμήσουν.

Είμαι όμως απόλυτα βέβαιος όπως πρέπει να είναι και όλοι οι Έλληνες που αγαπούν τη πατρίδα τους, πιστεύουν στη Παναγιά μας και παλεύουν για την οικογένειά τους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους ότι το τόλμημα αυτό θα ΠΕΤΥΧΕΙ.

Θα πετύχει να αφυπνίσει τον τσακισμένο αλλά περήφανο λαό μας.
Θα πετύχει να ταρακουνήσει και να προβληματίσει όλα τα κινήματα του πατριωτικού χώρου.
Θα πετύχει την υψηλότερη δυνατή συνένωση αυτών των κινημάτων ώστε στην επόμενη βουλή να υπάρχει ένας σοβαρός αυθεντικός εθνικός και πατριωτικός λόγος για τη σωτηρία της Μεγάλης Ελλάδας.
Δεν με απασχολούν τα προεδριλίκια και τα αρχηγιλίκια.
Αυτό που με απασχολεί είναι πότε η Πατρίδα μας θα απελευθερωθεί από αυτόν τον ιδιότυπο δεσμό που την παρέδωσαν αμαχητί ορισμένοι δοσίλογοι πολιτικάντηδες της πλάκας.
Μπαίνω μπροστά και θα είμαι ο εγγυητής για την ένωση της μεγάλης πατριωτικής παράταξης.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
Το Ανεξάρτητο Πατριωτικό Ενωτικό Κίνημα το εγγυάται.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ»