Πέντε σχόλια της Ερμιόνης Ηλιοκαστρίτου για Δαγρέ, Πάλλη,  Λάμπρου, Δημαράκη, Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, Δημήτρη Σφυρή και Τάσο Γεώργα

445
  1. Η παρέμβαση Δαγρέ δικαίωσε τον Λάμπρου

Η τεκμηριωμένη καταγγελία του ιατρού Παύλου Δαγρέ, εκπροσώπου της “Κίνησης κατά της Διαφθοράς”,  σχετικά με απευθείας αναθέσεις και βαρύτατα ποινικά και διοικητικά αδικήματα στην ΔΕΥΑΕΡ, καθώς και η Εισαγγελική παρέμβαση που ακολούθησε, επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες του Τάσου Λάμπρου και του Γιάννη Δημαράκη, που κατ’ επανάληψη είχαν κάνει.

Η δημόσια ομολογία ενοχής, από τον Πάνο Αποστόλου, αφήνει έκθετο και τον Δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή που είχε κατηγορήσει για όλα αυτά ως συκοφάντη τον Τάσο Λάμπρου, φτάνοντας στο σημείο να τον μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμηση!!!!!

Τώρα που το πάρτι των παράνομων αναθέσεων και η ύπαρξη παραμάγαζων βγήκαν στο φως, ο Δήμαρχος θα έχει το θάρρος να ζητήσει μια δημόσια συγνώμη από τον τέως αντιδήμαρχό του και από τον μαχητή επικεφαλής της ΠΡΟΣΥΕΡ;

  1. Αποπομπή Πάλλη και Αποστόλου ζητά ο Δημαράκης

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ Γιάννης Πάλλης και ο προστάτης του Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, μπαίνουν στο κάδρο του σκανδάλου της ΔΕΥΑΕΡ που διερευνά ήδη η Εισαγγελέας Ναυπλίου. Αντιγράφω από τη δήλωση του Γιάννη Δημαράκη. «Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, ο οποίος έχει βαρύτατες ευθύνες για όσα πράττει η ΔΕΥΑΕΡ, θα έπρεπε να είχε ήδη κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για την αντικατάστασή τους (των Πάλλη και Αποστόλου) από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ και μάλιστα να τους αποπέμψει και από την παράταξή του. Όσο αυτό δεν το πράττει καταδεικνύει ότι και ο ίδιος ο Δήμαρχος αποτελεί μέρος του προβλήματος της ΔΕΥΑΕΡ».

  1. Η δική μας Άννα

Στα πιο ψηλά σκαλοπάτια αναγνώρισης από τον κόσμο της Επιστήμης και του πνεύματος ανεβαίνει η δική μας Άννα Ψαρούδα -Μπενάκη. Το 2019 ανακηρύσσεται ως Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και το 2020 αναλαμβάνει την Προεδρία του μεγαλύτερου Πνευματικού Ιδρύματος της Ελλάδος.

Η τέως υπουργός και Πρόεδρος της Βουλής τιμά τον τόπο καταγωγής της και προωθεί την ιστορία της Ερμιόνης.

  1. Ελεύθερη πρόσβαση στο Ίντερνετ

Ελεύθερη πρόσβαση στο Ίντερνετ αποκτούν οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Ερμιονίδας. Μπορούμε λοιπόν να καμαρώνουμε ότι θα αποκτήσουμε ελεύθερη χρήση Wi-Fi σε Δημόσιους χώρους. Σίγουρα όμως δε μπορούμε να καμαρώνουμε για τα χάλια της ιστοσελίδας του Δήμου και γενικότερα για την διαδικτυακή του προβολή.

  1. Ο Τάσος Γεώργας μπήκε για τα καλά στην Ερμιονίδα

Τι ήθελα και έγραψα για τον Τάσο Γεώργα; Τώρα με ζαλίζουν και μου ζητάνε το τηλέφωνό του. Προφανώς το άφθαρτο και νέο πρόσωπο σε συνδυασμό με τα προσόντα του, προκαλούν το ενδιαφέρον των πολιτών που ψάχνουν για μια ελπιδοφόρα επιλογή.

Ερμιόνη Ηλιοκαστρίτου

Τα σχόλια δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα “Αργολική Ανάπτυξη”