Δημήτρης Νικητόπουλος. Προχωρά με την εμπιστοσύνη των συμβούλων του "Άλλου Δρόμου".

Άσχημα τα νέα για τον Χειβιδόπουλο. Ο Νικητόπουλος δεν του παραδίδει το συνδυασμό. Ο “Άλλος Δρόμος” προχωρά σε Γενική συνέλευση μελών και φίλων

Οι διαδόσεις που αναπαρήγαγαν φίλοι του Τάσου Χειβιδόπουλου και αφορούσαν την δημοτική παράταξη “Άλλος Δρόμος” αποδείχθηκαν ψευδείς. Η προσπάθεια απαξίωσης της παράταξης του Δημήτρη Νικητόπουλου, που γινόταν  με στόχο την απορρόφηση των ψηφοφόρων της, είχαν ως κεντρικό μήνυμα ότι “…η παράταξη δεν θα κατέβει στις εκλογές και οι σύμβουλοί της θα πλαισιώσουν τον Τάσο”.

Ωστόσο τα γεγονότα δείχνουν να διαψεύδουν τους ψιθυριστές και …η διεκδικούμενη προίκα χάθηκε.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή του “Άλλου Δρόμου” (σε ανοιχτή συνεδρίαση, παρουσία πολλών μελών και φίλων) και προγραμμάτισε τις μελλοντικές της δράσεις καθώς και την επικαιροποίηση του προγράμματος της παράταξης.

Όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε: “Μετά την αναλυτική ενημέρωση από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Νικητόπουλο, ομόφωνα αποφασίστηκε η σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης των μελών και φίλων της δημοτικής κίνησης ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ στην οποία:

  1. Θα κατατεθεί προς συζήτηση και θα επικαιροποιηθεί το πρόγραμμα της παράταξης.
  2. Θα γίνει ενημέρωση των πεπραγμένων στο δήμο από τους εκλεγμένους συμβούλους της παράταξης.
  3. Η αρμόδια ομάδα εργασίας θα εισηγηθεί για συζήτηση και έγκριση συγκεκριμένο σχέδιο δράσης της παράταξης έως τις εκλογές“.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Φίμωσαν τους τοπικούς εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και έφεραν ένα Αθηναίο για υποψήφιο βουλευτή Αργολίδας

Η “Χρυσή Αυγή”, αποφάσισε να αναγγείλει τον υποψήφιό της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από την ...