Έρχεται ο μαγικός κόσμος της αυτόνομης επικοινωνίας των μηχανών! Ίσως και η επικοινωνία ανθρώπινου νου με μηχανές!

Δρ. Νίκος Μπογονικολός

του Δρ. Νίκος Μπογονικολός

Ο κόσμος σύντομα θα είναι αποτέλεσμα της τεχνολογικής σύγκρουσης Google vs Facebook για το ποιος θα φτιάξει τον δικό του κόσμο στον υπερκόσμο του Ίντερνετ!

Από την μία έχουμε μία εκπληκτική επιχειρηματική ιδέα του δωρεάν και ανοικτού περιβάλλοντος που πρεσβεύει η Google. Ας σκεφτούμε πως για κάθε απλό άνθρωπο έγινε αναγκαία η διαστημική τεχνολογία με τα google maps.

Από την άλλη η δυναμική του facebook ως του απλού νέου κοινωνικού δικτύου με την έκρηξη των έξυπνων κινητών έχει κάνει τις κοινωνίες να αλλάζουν. Πόσο έγινε η χωρίς έλεγχο μετάδοση σε πραγματικό χρόνο βίντεο σε άλλους χωρίς όριο τόπου και χρόνου!

Κάπου εκεί θα ξεκινήσει και ο μαγικός κόσμος της αυτόνομης επικοινωνίας των μηχανών! Ίσως δε και η επικοινωνία ανθρώπινου νου με μηχανές! Ήδη το πρώτο βήμα έγινε με την τεχνολογική καταγραφή των διαδικασιών του ανθρώπινου νου!

Οι Έλληνες μπορούμε να εργαστούμε στην αρχιτεκτονική του ολιστικού συστήματος! Η βιοποικιλία της πατρίδας μας είναι παράγοντας επιτυχίας!

ΠΗΓΗ: Ανάρτηση του Νίκος Μπογονικολός στην σελίδα του στο Facebook

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Οι 3 λόγοι για τους οποίους ο Τάσος Χειβιδόπουλος δεν βρίσκει έμπειρους υποψήφιους για το ψηφοδέλτιό του

Είναι “μοναδικός” Στη δεύτερη θητεία του, ο Τάσος ξεπέρασε κάθε προσδοκία αναποτελεσματικότητας. Γίναμε η μόνη ...