Χειβιδόπουλος, κυβέρνηση και κόμματα έβγαλαν τα παιδιά στους δρόμους…

21

Χειβιδόπουλος, κυβέρνηση και κόμματα κατάφεραν να δημιουργήσουν και πάλι μια μεγάλη αναταραχή στην κοινωνία και την μαθητική κοινότητα.

Έβγαλαν τα παιδιά μας στους δρόμους! Τα οδήγησαν να εγκαταλείψουν τις αίθουσες διδασκαλίας! Για την ακρίβεια «συνωμότησαν» για να μην μπορούν να φτάσουν τα παιδιά μας στα σχολεία τους. Μόνο στην Αργολίδα, μαθητές και γονείς τραβάνε το μαρτύριο του αποκλεισμού των μαθητών από μαθήματα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος είναι ο μόνος αντιπεριφερειάρχης που φάνηκε ανίκανος να προλάβει αυτές τις εξελίξεις.

Οι βουλευτές αντί να σύρουν τα κόμματά τους σε νομοθετική πρωτοβουλία, επίλυση του μείζονος ζητήματος, στέλνουν επιστολές στους υπουργούς, όπως οι απορριφθέντες ερωτευμένοι στην αγαπημένη τους. Και η κυβέρνηση της «αριστεράς και των λαϊκών συμφερόντων» περιορίζεται σε μια αναποτελεσματική οριζόντια παράταση των συμβάσεων μέχρι 31/12/2018 (την 5η από το 2015) που όμως δεν αντιμετωπίζει τα δεδομένα της Αργολίδας.

Μεταφορές στην καρότδα… τα χάλια μας…

4.000 μαθητές στερούνται του δικαιώματος εκπαίδευσης (που κατά το Σύνταγμα είναι υποχρεωτική) και οδηγούνται σε αποχή, καταλήψεις, πορείες στους δρόμους, μηχανοπορείες και άλλες μορφές αγώνων που εμπεδώνουν τη σκέψη πως τα προβλήματα λύνονται μόνο με βίαιες ενέργειες.

Χειβιδόπουλος, Βουλευτές και  Νομαρχιακές των κομμάτων δηλώνουν ανεύθυνοι ή σιωπούν.

Και εμείς αναρωτιόμαστε.

Σας εκλέγουμε και σας πληρώνουμε για να τηρούνται οι νόμοι και να επιλύετε προβλήματα λειτουργίας της κοινωνίας. Αφού δηλώνετε ανίκανοι να τα λύσετε γιατί δεν παραιτείστε να έρθουν άλλοι, που μπορούν να προβλέπουν και να ενεργούν ή δεν φοβούνται να συγκρουσθούν με την αδράνεια του συστήματος;

Κ.Π.

ΠΗΓΗ: https://argospress.blogspot.com/2018/09/blog-post_68.html#more