Επιτέλους πόσιμο νερό στο Παναρίτη και την Αγία Τριάδα

28

Το στοιχειώδες δικαίωμα του πόσιμου νερού, από το οποίο τους είχε αποκλείσει η πολιτεία, αποκαταστάθηκε και για τους κατοίκους των οικισμών Αγίας Τριάδος και Παναριτίου του Δήμου Ναυπλιέων.

Η δημοτική αρχή του Δημήτρη Κωστούρου, με βραχίονα την ΔΕΥΑΝ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου), ολοκλήρωσε όλα τα αναγκαία έργα και διαδικασίες και τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα που είχε προαναγγείλει έφερε το πόσιμο νερό από την Λέρνα, στις βρύσες των κατοίκων περιοχή. Όπως μάλιστα αναφέρεται σε ανακοίνωσε της ΔΕΥΑΝ, «ολοκληρώνονται όλες εκείνες οι διαδικασίες για την υδροδότηση με πόσιμο νερό και των υπολοίπων Οικισμών του τέως Δήμου Μιδέας».

Στην ίδια ανακοίνωση η διοίκηση της ΔΕΥΑΝ (Πρόεδρος ο Αλέξανδρος Λυκομήτρος) αναφέρεται στην πολυπλοκότητα του έργου και στην συμβολή της ΔΕΥΑΑΡΜ στην επίλυσή του καταγράφοντας «Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. το Διευθυντή κ.  Καχριμάνη Ιωάννη και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Σκούφη Παναγιώτη για την άψογη συνεργασία τους, στην ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών και ιδιαιτέρως τον  Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών και Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. κ. Καμπόσο Δημήτριο που στάθηκε αρωγός σε όλες τις διαδικασίες για την επίτευξη του πλέον σημαντικού αυτού σκοπού, ήτοι την υδροδότηση του τέως Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό».

Υπενθυμίζοντας ότι το νερό είναι βασικό αγαθό –εν ανεπαρκεία- και δικαίωμα των Δημοτών, η ΔΕΥΑΝ παρακαλεί «να γίνετε ορθολογική χρήση, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι σπατάλες, για να ικανοποιούνται επαρκώς  οι ανάγκες  όλων των καταναλωτών».