Ταινίες για όλα τα γούστα στο Σινέ Ναύπλιο

65

Με δύο έργα καθημερινά, μέχρι και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, συνεχίζει τις προβολές επιλεγμένων κινηματογραφικών ταινιών πρώτης προβολής το θερινό σινέ Ναύπλιο.

Ώρες έναρξης:

ΩΡΑ: 7:50 ΒΡΑΔΥ
«ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ»
Η μούσα του Almodovar με την καθηλωτική φυσιογνωμία, Rossy de Palma (Γυναίκες στα πρόθυρα Νευρικής Κρίσης), κλέβει την παράσταση ως καμαριέρα-μοντέρνα Σταχτοπούτα σε μία διασκεδαστική κωμωδία ηθών με κοσμοπολίτικο αέρα. Ένα εντυπωσιακό διεθνές καστ πλαισιώνει την Ισπανίδα πρωταγωνίστρια με συμμετοχές του σπουδαίου Αμερικανού Harvey Keitel (Ξενοδοχείο Grand Budapest), της διακεκριμένης Αυστραλής Toni Collete (6η Αίσθηση) και του απολαυστικού Ιρλανδού Michael Smiley (Kill List).

ΩΡΑ: 10:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

«EQUALIZER 2»

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ σπουδαίος ηθοποιός Denzel Washington (Training Day, Glory) επιστρέφει σε έναν ρόλο, που δεν είναι άλλος από τον ζοφερό τιμωρό Equalizer. Τη σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Antoine Fuqua (Training Day) και η καλογραμμένη πλοκή θέλει τον πρωταγωνιστή να εμπλέκεται σε μία πιο προσωπική ιστορία εκδίκησης για να φτάσει ακόμα πιο μακριά, όσο το σκοτεινό παρελθόν του πλησιάζει απειλητικά. Το Equalizer 2 είναι ένα καταιγιστικό σίκουελ με απολαυστικά χορογραφημένες σκηνές δράσης, εθιστικές δόσεις αγωνίας και μία ακόμα γενναιόδωρη ερμηνεία από τον Washington.