ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ: «Δεν διεκδικώ τιμές… Διεκδικώ τον Δήμο Ναυπλιέων»!

Το σχόλιο του Νικηφόρου Λυκίδη με τίτλο «Αναγνωσταράς και Σαλεσιώτης ξεκίνησαν δημόσιες παρουσίες» που αναρτήθηκε χθες στο akromolio.gr, προκάλεσε την απάντηση του τ. Δημάρχου Ναυπλιέων Παναγιώτη Αναγνωσταρά, με τίτλο

«Δεν διεκδικώ τιμές… Διεκδικώ τον Δήμο Ναυπλιέων»!

Γράφει στην απάντησή του ο διεκδικητής του Δήμου Ναυπλιέων:

Παναγιώτης Αναγνωσταράς.

«Εγώ δεν ζήτησα να με προσφωνήσουν. Η κα Παγούνη, παρουσία μου, συζήτησε με τον κ. Βασ. Χαραμή για το πώς θα προσφωνηθώ και σε ποια σειρά! Μετά την έλευση του κ. Δημάρχου η ίδια επέστρεψε και ζήτησε συγνώμη γιατί δεν της το επέτρεπαν!

Δεν πήγα απρόσκλητος αλλά κατόπιν προσκλήσεων που μου έδωσαν ο κ. Σουλιές αυτοπροσώπως και ηλεκτρονικά ο πάτερ Ελευθέριος! Δεν ζήτησα από κανένα να λάβω τον λόγο!!! Και τέλος, κάθισα εκεί που μου υπέδειξε ο διοργανωτής πάτερ Ελευθέριος».

Διαβάστε τι ακριβώς είχε γράψει ο Νικηφόρος Λυκίδης ΕΔΩ

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Αυξήσαμε την δημοτική περιουσία, μειώσαμε τις υποχρεώσεις προς τρίτους και δημιουργήσαμε πλεόνασμα 700.000 ευρώ χωρίς να υστερήσουμε σε έργα και κοινωνική πολιτική»

Με αυξημένη την δημοτική περιουσία, μείωση των υποχρεώσεων προς τρίτους και πλεόνασμα 700.000 ευρώ, ο ...